Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość choholudek

jak to widzicie? proszę o radę

Polecane posty

Gość choholudek
co do tego co pisał "wykladowca" otuż to... ja się nie odzywałem 3 tygodnie... ale ona tak samo! dla mnie czas płynął dokładnie tak samo! i to się się i tak pierwszy odezwałem. A ma do mnie pretensje,że się nie odzywałem...skoro ona tak samo... odnośnie tego co napisał "szefu27" zgodzę się z Tobą, tylko ja wszystko zawsze robiłem z miłości...bo zawsze ją tak bardzo kochałem i pomagałem jak tylko mogłem. Wiedziałem, że ma dziecko i jest jej na pewno czasami ciężko dlatego robiłem co mogłem... A baba po 2 latach gdzie żyłem tylko dla nich Ci powie, że nie wie czy będziesz dobrym ojcem dla dziecka i musi to przemyśleć... no myslałem, że wtedy nie wyrobię..

Gość choholudek
ludzie mówcie do mnie :P ja przeżywam katusze ;/

widzisz jak ktos zawsze pierwszy sie odzywa to ma w koncu dosc i czeka az raz druga strona sie odezwie pierwsza... i tu byl TWOJ blad - czekales z odpowiedzia zbyt dlugo

Gość choholudek
no tak...ale dla mnie to tak samo było 3 tygodnie jak ona się nie odzywała...i dziwne, że ja ją kocham dalej tak samo mocno... a ona, że musi się zastanowić i to przemyśleć...Czy jak tak bardzo kochała jak zawsze mówiła, to czy 3 tygodnie są w stanie coś zmienić? raczej chyba nie powinny...

Gość Szefu27
niestety kobiety maja generalnie tak nasrane we lbach od tego calego romantyzmu ze bardzo czesto nie wiedza czego same chca.. dobre rozwiazenie dla faceta to nie angazowac sie zbyt mocno przynajmniej przez pierwsze kilka lat zwiazku i spokojnie czekac na kolej rzeczy, co ma byc to bedzie

Gość Szefu27
idealnie jest znalezc panne ktora mysli po mesku, ma meskie zainteresowania i ogolnie pier*oli caly babi rod ale to jedna na 1000 moze