Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Requiem

Przemeblowanie pokoju.

Polecane posty

Hm,mam mały problem. Chciała bym jakoś \"odświeżyć\" swój pokój,gdyż w tej \"kompozycji\" mieszkam już jakiś czas i zwyczanie mam ochotę coś zmienić. Na ścianach i na podłodze mam panele-czyli przemalowanie ścian nie wchodzi w grę. Stoją tu szafy,w jedym kącie komputer,a na przeciw pod ścianą biurko-jestem osobą jeszcze się uczacą ,dlatego też książki i kącik do pracy muszą tu być. Jest też łóżko i na srodku mały stoliczek z fotelami. Co pomogło by mi nadać świeżości temu pomieszczeniu? Wszystko jest w odcieniu jaśniejszego brązu ,a meble z elementami niebieskiego. Zna się ktoś na tym na tyle,żeb mi pomóc? Oczywiście nie chodzi mi też o jakieś duże wydatki. Czekam na pomysły,pozdrawiam!

Gość Wiolka1985
Ja też właśnie na wiosnę myślałam o przemeblowaniu, potrzebuję zmian w swoim otoczeniu, tylko jeszcze nie sprecyzowałam dokładnie jakich:) myślałam o wniesieniu jakiegoś po prostu powiewu świeżości do otoczenia, na razie inspiracji szukam w Internecie, właśnie dzięki temu trafiłam ostatnio na ciekawe forum i polecam każdemu: http://www.klubdobrejenergii.pl/forum.html/1/20/0/88,1/#309