Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .załamana kasia.

Problem z mężem albo z sobą

Polecane posty

Zawswze szczery ....no to ok. poświęcę się i Ci zaraz wkleję odpowiedzi na te Twoje 2 pytania :-) poczekasz?

Kurcze ....muszę przyznać,że jak teraz tak czytam, to niektóre Twoje wpisy są no ... no .... ale z niektórymi będę w dalszym ciągu walczyć.... może dlatego, że jesteś idealistą i masz ciągle nadzieję,że wiele rzeczy można uratować...wynegocjować ... a ja ....hmm.... nie zawsze wierzę, zazdroszczę Ci takiego podejścia....

może dlatego, że jesteś idealistą i masz ciągle nadzieję,że wiele rzeczy można uratować...wynegocjować bledny wniosek - nie mam nadziei, to nie moje zycie, zebym mial miec jakies nadzieje, to po prostu zrozumienie pewnych spraw, relacji lub chocby tego, ze w wiekszosci (zgodnie z wszechobecnym rozkladem normalnym) podobnych konfliktow wina lezy po obu stronach

Kurcze ....muszę przyznać,że jak teraz tak czytam dzieje sie tak, bo teraz wreszcie potrafisz przeczytac tresc bez unoszenia sie emocjami

hmmm.... myślisz, że ... dzieje sie tak, bo teraz wreszcie potrafisz przeczytac tresc bez unoszenia sie emocjami.. no cóż....myślę, że to samo mogę o Tobie napisać.... :-)

no cóż....myślę, że to samo mogę o Tobie napisać.... mylisz sie .... czyli, że nadal "targają" Tobą emocje?

:-) ... wiesz, mam teraz to samo jak czytalam o kucyku pony i o zachodzącym słońcu ...

Wiesz, zastanawiam się właśnie .... czy Ty naprawdę uważasz, że zawsze trzeba ratować? za wszelką cenę?

wiesz, mam teraz to samo jak czytalam o kucyku pony i o zachodzącym słońcu ... pewien swiatowej slawy specjalista od truizmow powiedzialby: kobieta zmienna jest :-)

hahaha.... :-) a niektórzy mawiali, że tylko .... /pewne zwierze czworonożne/ nie zmienia poglądów... ale Ci, co tak mawiali nie są moimi idolami, żeby było jasne:-)

kobieta zmienną jest?? poczekaj ...była jakaś aria o tym tytule.... "La serva e mobile...", czy coś takiego ;-)