Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ggggggggfrrrrrrrrrrrrrrf

zielony telefonik na gg

Polecane posty

Gość spenetrowana okreznica
to dlatego wlasnie jest spenetrowana :D

Gość zielony telefon
Co pani gada jak z Dupy ;) :O

a z czego innego moze gadac okreznica :o toz otworu gebowego nie posiada :o

Gość zielony telefon
i wyjaśniło się stare porzekadło : Rozmowa jak z dupą w nocy (przez telefon zielony) i jeszcze nawiązanie muzyczne - zaśpiewajmy razem hej : Zielony Telefon przez ulice mego miasta mknie !

Gość ggggggggfrrrrrrrrrrrrrrf
Moi drodzy-rozbawiliscie mnie :D Nigdy nie przypuszczalam,ze ten temat tak sie rozwinie :D Faktem jest,ale pytanie zadalam glupie ,ale naprawde zaintrygowal mnie ten brak "telefoniku" haha;)

przepraszam za chwilowa nieobecnosci ale gadalam przez telefon :o a rozmowy z dupa noca czasem sa dosc przyjemne

Gość zielony telefon
ale nie przez telefon :)

przez telefon czasem tez zalezy z jaka dupa i o czym sie rozmawia

Gość zielony telefon
W nocy Po dobrym winie słowo miłe do ucha płynie szeptam Cicho se marzenia w chwili naszego uniesienia ! ahahahah

Gość Deine Mutter sieht dich
Piękny wiersz?

glupi :o

Gość zielony telefon
napisz lepszy w 2 min :D miał być banalny i głupi w zamyśle innych nie potrafię :)

nie dam rady bo wyobrazajac sobie rozmowe nocna z dupa nie moge sie skupic :o

Gość zielony telefon
a widzisz to co krzyczysz ! Sztuka nie dla plebsu jest :P a zielony telefon w okrężnicy to jak nic przejaw nowej sztuki tzn młoda warszawa ! hahahahahah

glupi/pia jestes :o ide stad :o 🖐️

Gość zielony telefon
weź nie żartuj ;) :D

Gość zielony telefon
nie zna sie taka na poezji i sztuce i jeszcze obraża innych ! ahahahh a tak poważnie szkoda że autorka miała tak mały udział w Tym topiku :(

ten topik jest glupi i autorka tez :o

a co do poezji to prosze... Brian Patten Niewłaściwy numer Któregoś wieczoru zacząłem wertować książkę telefoniczną nazwisko po nazwisku Przemierzałem Londyn w porządku alfabetycznym Plądrując salony, sutereny, strychy, Burdele i ambasady. Wydzwaniałem kawiarnie i kostnice, Polityków i przestępców ze skłonnością do zbrodni; O północy dzwoniłem do rzeźników i nękałem ich niesamowitym bekiem, Dzwoniłem jednocześnie do więzień i ogrodów zoologicznych, Telefonowałem do znanych chirurgów w najmniej właściwej chwili. Zanim doszedłem do połowy książki Mój palec zdrętwiał i zaczął krwawić. Niezadowolony z odpowiedzi spróbowałem jeszcze raz. Przelatując szaleńczo od A do Z, by się upewnić Że nie jestem sam, Dzwoniłem do sławnych podpalaczy żyjących na przedmieściach I jeżdżących na rowerach ognia. Moje telefony musiały przeszkadzać ludziom na łożu śmierci - Ich śmiertelne drgawki tonęły w upartych dzwonkach telefonów! Najprzeróżniejsi aniołowie, którzy za nimi stali, na pewno Uznali mnie za skończonego natręta. Byłem nim rzeczywiście. Doprowadzałem zazdrosnych mężów do szaleństwa I wybijałem z uderzenia najrozmaitszych Casanovów, I budziłem pary narkotyzujące się miłością. Zatrudniałem cały londyński system telefoniczny Przeskakując z budki do budki I zawsze wyprzedzając o jedną rozmowę Stołeczny Oddział Telefonów. Pędziłem dalej, odziany w samotność i szaleństwo - Rozmówca Widmo. Przesuwając się od cienia do cienia, Wypadając z jednej budki do drugiej, w końcu Odnalazłem pewien zapomniany numer i wykręciłem go. Usłyszałem głos łamiący się od rozpaczy. Rozpoznałem własny głos i nie miałem mu nic do powiedzenia. 🖐️

Gość zielony telefon
widzę że zagrałem na ambicji ale wiersz miał być własny ! uśmiechnij się proszę :)

wlasna to ja mam dupe a wiersz po prostu bardzo mi sie podoba milego wieczoru :) 🌻

Gość ostatni raz to bartosiewicz ed

Gość ostatni raz to bartosiewicz ed
urwalo mi sie :o jak moze sie tak pomyslic w ostatnim razie :o jako saper juz bys nie zyl :P

Gość hfusf
tzn że istnieje możliwość rozmowy głosowo , i jak jest ktoś nie dostepny tzn że ta osoba jest na niewidoku