Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Grubsonik

Problem z erekecja

Polecane posty

Gość Grubsonik

Witam mam 18 lat i wielki , problem z erekcja od poczatku: Nigdy nie mialem problemow z tym , lecz od niedawna jestem z partnerka z ktora przezylem swoj pierwszy raz. i od tego czasu zaczely sie problemy. Pare razy udalo mi sie uzyskac pelen wzwod lecz zazwyczai panis nie jest do konca twardy jak powinien byc. Nawet podczas penetracji penis nie twardnieje do konca , lecz nie mam problemow z dojsciem z nie pelna erekcja. Kazdy udany stosunek odbywalem pod wplywem duzej ilosci alkoholu wtedy wszystko bylo ok. Odzywiam sie bardzo dobrze uprawiam sporty rozne. Czytajac juz rozne watki jest mozliwe ze to sprawa stresu , ale od jakiegos czasu nawet podczas masturbacji nie moge osiagnac pelnej erekcji, a masturbuje sie od bardzo dlugiego czasu i prawie codzniennie i nigdy takich problemow nie mialem. Ostatnio mi poradzono abym odstawil masturbacje , wiec od 3 tyg wogle tego nie robie , ale nic nie pomoga. i dzis jakas dziwna syuacja wyszla tzn. Przy pannie elegancko mi stal , jak zalorzylem gume to opadl , po ok 10 min stanal na nowo , wiec stwerdzilem ze warto sporobowac bez gumy i doszedlem w 3 ruchach. Wczesniej normalnie nie mialem prolemow z przedwczesnym dochodzeniem , ani sexem w gumce. Prosze o pomoc , juz jestem na skraju depresji .

Gość Pan doktor
Kolego, Użyj pompki próżniowej, najlepiej szwedzkiej. Maksymalne ciśnienie 4 bar i jak ci nie stanie, to utnij po prostu, po co ci problem. Z harcerskim pozdrowieniem Pan Doktor

Gość rohasssss
odstaw odzywki i dopalacze to znikna twoje problemy

Gość Leśny
No właśnie..... sam napisałeś stres cię zjada...... Wyluzuj...... Póki tego nie zrobisz twój mały będzie flakiem.