Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Editttttt

Ładnego mam pieseczka????????

Polecane posty

Gość tera mówię ja
fajny

Gość olacork
cudny

Moze być, a co on ma takie smutne oczy? Penie cos zarłas, albo mu przeszkadzałas w zabawie i błyskałaś po oczach flashem :P

Gość Editttttt
jakie tam smutne, zajebiaste :D

Gość kathreinnn
A po co nam wiedziec jakiego masz psaaa???? Ale tak fajny bo lubie takie :)

Gość pikny cudowny przesliczny

Gość izulka111
sliczny ja mam takiego samego,suczke ma 11 miesiecy

Gość KarminowaPanna
Labradory sa wielkimi niedorajdami ;) taka prawda :P Rośnie z tego wielkie psisko ale nie ma swoejgo charakteru- ot taka ciapa.

Gość wwrrrrr
czy ja wim czy wielkie, są raczej średnie

Gość KarminowaPanna
psy z pewnoscia sa duze i masywne, suki jak zawsze mniejsze.

Gość piesek jest uroczy i slodki
ale ja wole mojego amstaffa :)

labradory już za bardzo "oklepane" :O zwłaszcza te biszkoptowe juz czekoladowy lepszy :P

Gość a czemu nie
eeee taki sobie...

Gość suchypion
"Rośnie z tego wielkie psisko ale nie ma swoejgo charakteru- ot taka ciapa." to ja mam chyba rodowodową mieszankę, bo tego charakteru ma aż za dużo. ewentualnie wyhodowałam potwora z adhd :o

Katherines ---> ja też z Bochni jestem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D ale Cię nie kojarzę :P

Gość KarminowaPanna
no wiesz, zdarzaja sie wyjątki ;) Nie przecze, że te psy są żywe, skore do zabawy i aktywne, kilkoro moich znajomych, w rodzinie równiez, ma rodowodowe labradory. Owszem szaleją i bywają niewyżyte, ale są tez nieporadne... Przyklad: Labrador mojej kuzynki szalał w duzym ogrodzie z moim beaglem. Gdy biegal wsrod krzaków to nawet nie omijał gałęzi i pocharatał sobie całe oko. Wiele razy sobie cos zrobil bo nie omijał przeszkód, nie reagowal na jakies niebezpieczenstwo (np. jadacy samochod ) Takie duze dziecko, ktoremu jak nie powiesz, ze sobie moze krzywde zrobic to sam nie "pomyśli" o tym ;)

Ponawiacz --> trchórzofretka ;) ;) Bajzel :classic_cool: imię adekwatne do tego co potrafi zrobić :D :D :D

teoria Ponawiacz --> trchórzofretka Ale ona jakaś taka jakby krepa. Tchórzofretki sa smukłe i długie. I jakieś ma skołtunione futro? To jakaś rasowa odmiana? Musi się jej dobrze powodzić :D

hehe owszem jest lekko krępy bo po bardzo dużym ojcu no i gruby booooo go dobrze karmię :D :D :D ale ostatnio się za niego zabrałam i biegamy na spacerki :classic_cool: sierści absolutnie nie ma skołtunionej - złudzenie na fotce bo leżał na plecach to raz, a dwa był wcześniej "poczochrany" przeze mnie :D :D :D http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/4e8fe4071777f1b6.html przeciez on wogóle do szczura nie podobny :D :D odmiana - tchórz polski ;)

He he na drugiej fotce gajny. Ja mojego psiaka tez spasłem. jadał ze mna śniadania, obiady i kolacje i jeszcze swoje :D a wiesz identyczny zwierzak czasem wieczorami biegał jak pracowałem w śródmieści w Warszawie. W samym centrum miasta mieszkał na takim małym skwerku i wieczorami udawał się na wyprawy w miasto :)