Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gosia Andrzejczuk

witam Gosiomaniaków

Polecane posty

Gość Gosia Andrzejczuk

słyszałam moi drodzy ze dużo z was siedzi na Kafe cieszę sie bardzo ze jesteście ze mna. zapraszam jednak na moje forum. tam jest milej. mozecie się również dowiedzieć jak zakupic moje zdjecia i autografy. wasza Królowa GOsia

Gość Gosia Andrzejczuk
dziękuje ale ja nie mam czasu grac w gry musze tworzyc dla was muzyke która wypływa z mojego serduszka

Gość adad
ahahhahahahhaa

Gość Gosia Andrzejczuk
ależ jaki żart ja naprawdę jestem bardzo zajęta. pozdrawiam cie gorąco ponawiaczu moze chciałbyś moje zdjęcie bądz autograf ,hmm cena promocyjna 3,59+koszt wysyłki

Gość a ile wysylka

Gość Gosia Andrzejczuk
1,35 zwykły a 2zl polecony nie wiem Tatuś wszystko organizuje ponawiaczu a moze ty masz ok.50-tki bo ja szukam takiego męża w tym wieku ale zeby ze mna byc musisz byc zamożny

Gość dobre dobre dobre
:D

Gosia Andrzejczuk 1,35 zwykły a 2zl polecony nie wiem Tatuś wszystko organizuje ponawiaczu a moze ty masz ok.50-tki bo ja szukam takiego męża w tym wieku ale zeby ze mna byc musisz byc zamożny Jestem zamożny, ale jestem młodszy i jestem dla ciebie za przystojny. Poza tym moja kobieta musiałaby umieć porawnie wymawiać mój nick. Ale możesz mi przysłać te 3,59 i pokryć koszt przesyłki. Wtedy przyjmę twoje zdjęcie i zrobię z niego tarcę do lotek. Serdecznie cię pozdrawiam. ps. jesteś bardzo miła, że chcesz mi przysłać 3.59 zł, oraz tarczę.