Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 alalalao

Odruch wymiotny

Polecane posty

Go艣膰 alalalao

Witam. Zwracam si臋 z problemem,kt贸ry m臋czy mnie ju偶 od jakiego艣 czasu, mianowicie mam powa偶ny problem z odruchem wymiotnym pojawiaj膮cym si臋 bez jakiej艣 konkretnej przyczyny czy ingerencji cia艂a obcegi (szczoteczka do zebow np), na przyk艂ad id臋 sobie ulic膮 i nagle mam ci膮g takich odruch贸w nie wiem dlaczego. Rozwa偶am r贸偶ne mo偶liwo艣ci, ale nic nie mog臋 wymy艣le膰 a problem jest do艣膰 uci膮偶liwy. Nie mog臋 nawet d艂u偶ej potrzyma膰 w ustacvh pokarmu by dok艂adnie go prze偶u膰 tylko szybko po艂ykam bo zaraz mam ten cholerny odruch :/ Dzi臋kuje za ewentualne rady i pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 alalalao
up

Udost臋pnij ten post

mialam to w okresie dojrzewania, u mnie bylo to spowodowane nerwica.przeszlo mi .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alalalao
mam 18 lat i dopiero ostatnio to sie u mnie zaostrzylo do tego stopnia,偶e nie mog臋 normalnie funkcjonowa膰, nawet czasem podczas poca艂unku z ch艂opakiem (nie mowiac juz o innych bardziej odwaznych pieszczotacvh) mam tewn pieprzony odruch - nigdy nie by艂o wymiot贸w,zawsze tylko odruch. Wczesniej tak nie by艂o. 殴le sie z tym czuje, a co do nerwicy to ca艂kiem mo偶艂iwe,bo ostatnio mialam dosc nerwowy czas w 偶yciu,ale juz sie uspokoi艂o,a odruchy sie nasili艂y...nie rozumiem.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aalalalassaa
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 COBI89
B艁AGAM POM脫RZCIE mam odruchy wymiotne do艣膰 czesto lecz nie wymiotuje (zda偶y艂o mi sie tylko raz) odruch wymiotny pojawia sie jak pale papierosa lub 艣mieje sie(d艂o偶szy czas).... czy to normalne????? zaczelo mi to dokucza膰 mniej wiecej od 3- 4 miesiacy...... co to mo偶e by膰 JESLI KTOS JEST W STANIE MI POM脫C PROSZE PISZCIE cobretta89@wp.p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wg mnie to nerwica

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nerwica to paskudna choroba
dajaca wiele przykrych objaw贸w,zar贸wno fizycznych jak i psychicznych.Polecam psycologa,psychiatr臋,niech Ci co艣 zapisze na stres,na uspokojenie.

Udost臋pnij ten post