Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tfu tfu tfuuuuu

po co jestescie na kafeterii

Polecane posty

Gość tfu tfu tfuuuuu

??

miałam ostatnio doła a tu jest wesoło :) i baaaaaardzo różni ludzie :) fajni i mniej fajni ale nawet Ci mniej fajni sa na swój sposób fajni :D

Gość kafeteria to
sens mojego życia

jak to po co- żeby czekać na komiczusia :P

:O zaraz pojawi sie kolejne pyanie.. po co korzystacie z internetu? po co macie tel kom? ect... :O

Po to by choć wirtualnie,pogadać z ludźmi....Przez ostatnie miesiące mieszkam zupełnie sama na kompletnym odludziu.Za jedynych towarzyszy mając trzy ogromne psiska,będące gospodarzami zamieszkiwanej przezemnie leśniczówki;)

Gość Szara Ada
A ja zazwyczaj zaglądam tu z pracy, żeby umilic sobie czas…tych długich ośmu godzin….:P Można się pośmiać z głupot co ludzie wypisują…czasem podyskutować na jakiś fajny temat, czasem się poradzić….wyrazić lub uzyskac opinię na jakiś temat. No ale generalnie zabijam tu czas.

bo jestem tak beznadziejny że mogę tylko coś pisać czasami na takim jak to forum, czyli duzo tematów i dużo ruchu i często mało konstruktywne tematy ;), bo na innym nie miałbym nic do żadnego tematu do napisania... w końcu w realu nikt ze mną nie chce gadać... bo niby kto i o czym