Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnulka22

Fascynacja starszymi mężczyznami

Polecane posty

CZARNULKA mi odpowiada a ty diablico do przedszkola hihihih

nie generalizuje. Z moich doswiadczen tak wynika, ok? Statystyki mowia same za siebie. Tak duzo starszych panow spotkalam, ze na podtsawie bodaj zdjecia juz wiem co zobacze w realu. Wiekszosc to zalosne, zadufane i zbyt pewne siebie fircyki. Podstawowy problem to brak higieny. Raczki umyte a i owszem, ale brod pod paznokciami az w oczy kluje!!!

Jeszcze raz dwulica anielica Nie uogólniaj.Ja na plaży widze też roztyłe małolatki i małolatow zaniedbanych ,z krzywymi kregosłupami ,brudnymi pazurami , o 2 cm wyższymi niż są w rzeczywistosci z powodu arostow na pietach.Aż strach pomysleć co bedzie za 20 lat.

Gość czarnulka22
ok ale nie zbaczajmy z tematu

ok, nie bede uogolniac. Niestety mam takie doswiadczenia a nie inne. Wiem, ze malolaty o siebie nie dbaja. Ale (cale szczescie) maja jeszcze czas na to aby dojrzec. Natomiast taki czterdziestoletni facet, ktory ma zbyt wysokie mniemanie o sobie i wydaje mu sie ze jest piekny i wogole to widok bardziej zalosny! Taki pan powinien miec juz pewne nawyki (rowniez higieniczne) jak i odrobine krytyki wzgldem siebie.

nie. bo sporo zalezy od fotografa. z zolzy potrafi zrobic aniola ;). poza tym sam jestem czesto oceniany "z wygladu" i duuuzo trace bom bardziej typ "fizyczny" niz umyslowy ;). a i okreslenia "lysy buc" sa mi nieobce ;)

normalny - ja nie mialam na mysli pozowanych fotek, czy takich poprawianych photoshopem. Mialam na mysli takie robione z zaskoczenia. Moze przesle ci dwie rozne fotki jednej osoby to sie przekonasz?

Gość masturbantka
każdy ma swoje zdanie, ale ja Ci czarnulka polecam starszych, co oni potrafią zrobić kobiecie....w ich ramionach młoda kobieta czuje się jak dama, nieziemsko....

Gość masturbantka
dokładnie, a jak już musi to i tak myśli przy tym o starszym

Gość ja zawsze mialam starszych
facetów jak mialam 24 lata to bylam z 34 latkiem ,teraz z 38latkiem zaden małolat nie bedzie tak dobry w sexie jak faceci po 30tce

Gość o rzeszty
absolutnie zawsze uwielbialam starszych facetow, jak mialam po 25-tce, to juz nie liczyli sie dla mnie tacy przed 40-tka. na szczescie udalo mi sie wychwycic super inteligentnego i milego goscia 14 lat lat starszego ode mnie i jestesmy razem juz 9 lat. on nie ma zadnych tluszczow, ma chlopieca figure i w ogole chlopiece obejscie, ja tez czuje sie jak nastolatka, jest git. bylam wczesniej w kilku zwiazkach z i starszymi i mlodszymi facetami. jedyne co (moze) przemawia za tymi mlodszymi to fakt, ze sa bardziej napalenie na seks, tyle, ze pozniej nie ma nawet o czym rozmawiac :P

o rzeszty ale chyba sama przyznasz ze jakosc sexu z facetem po 30tce jest duzo lepsza niz z 20parolatkiem a jak bym miala wybierac miedzy iloscią /czyt. czasami byle jak/ a jakoscią to wiadomo ze pojde na jakosc

Gość masturbantka
Facet po 40-tce Mam doświadczenie, mój facet jest 20 lat starszy ode mnie Jak jesteś z okolic chętnie Cię poznam

Carte eh... gorąco jakos dzisiaj ;)

Gość masturbantka
z okolic Krakowa

Gość masturbantka
zmieniłam

Gość masturbantka
bo jak tu pisałam to rękę trzymałam między udami i taki nick mi przyszedł na myśl