Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość palaczka nie bierna

alez sie przykurwilam !

Polecane posty

ak mam tez w zamysle...niech nikt mi nie wmawia, ze palac 30 m od innych narazam ich na raka !! jeśli palisz 30 m od ludzi i z wiatrem od przystanku, z dala, to o co ci chodzi? Po co założyłaś ten topik?

pale i palić będę!!! No to jaraj, na zdrowie. Śmierdź. Tylko nie zatruwaj innym powietrza. Pan w kiblu.

Gość margaretkaaaaa
A ja paliłam Ty to jesteś osrana od wewnątrz od swoich papierosków

Gość KRYCHA ZE STRYCHA
a ja proponuję zrobić bunkry na palaczy! zeby tylko tam mogli palić!

Gość adolf niepalacz
do a ja palilam i pal dalej fetormistrzyni PAL NA POTEGE! zamknij sie w trumnie i pal ile wlezie ale nie zmuszaj innych zeby palili twoj smrod ktory wydychasz ze swoich przegnilych pluc :/ moge ci pierdziec w twarz? pewnie bys sobie tego nie zyczyla wiec skumaj jedno - pierdz sobie dymem w mozg, ale innym madrym ludziom tego oszczedz. zabijaj sie sama tyto terrorystko!

Gość margaretkaaaaa
A ja paliłam To była lokal z hamburgerami itp.

Gość margaretkaaaaa
No idiotką to ja nie jestem, bo się w porę opamiętałam, a do takich jak Ty co to sądzą że własny rozum poskradały, że są najmądrzejsze nic nigdy nie dotrze

Gość nawywijałam ---
Ja pochowałam faceta, który jak słyszał o rzucaniu- leciał na fajkę. Nie pytajcie na co zmarł. Sama nie palę 3 lata, przytyłam nieznacznie i w sobotę wychodzę za mąż za tego z którym rzuciłam. :) Rzucanie jest katorgą, dlatego nigdy nie chcę zapalić z ciekawości. Ci, co deklarują wieczne palenie są miernotami, warto podjąć wyzwanie. Paliłam prawie 25 lat i dałam radę, chociaż nie słynę z silnego charakteru.

Gość adolf niepalacz
WALKA ZE SMRODEM PRIORYTEM PRAWORZADNYCH OBYWATELI RZECZYPOSPOLITEJ!

Gość adolf niepalacz
moj stryj dal rade po 20 latach palenia :) mozna przestac byc kutafonem MOZNA!

Gość gienowefa
jejku ale ludzie troche kultury....tu chodzi o wymiane zdan w kulturalny sposob a nie obrazanie sie nawzajem!!!

wrózka Joanna dobra odchodze dalej.jedzie autobus i ten palacz jeszcze przed odjazdem bierze szybkiego macha którego wypuszcza juz w autobusie.Obrzydliwosc To wydychanie dymu w autobusie jest wyjatkowo wkur_wiajace. Za zwyczaj od razu ostro zwracam takiemu uwagę, a jak coś odszczeknie to mu zagrazam, ze zaraz zarobi w japę i wyleci z autobusu, ale kobieta niestety nie może takiej mendzie zwrócić uwagi i musi w autobusie wdychac smrod (to nie do ciebie autorko).

Gość nawywijałam ---
teraz, jak mi do sklepu wchodzi ktoś po dymku- mam go za śmiecia. Sama siebie miałam za śmiecia jak paliłam, bo każdy palacz to śmieć

Gość margaretkaaaaa
NAjbardziej kulturalni tutaj to palacze

Gość adolf niepalacz
kultura nie nadrobisz zasmradzania pieknego swiata

Gość palaczka nie bierna wyganiaj
\' palaczka nie bierna pomawicz..pisalam ci juz spie**alaj nie bede z toba dyskutowac Jeszcze raz tak napiszesz, to ci zablokuję nick, albo cały topik.\' bojam sie :D:D:D

Gość adolf niepalacz
ja sobie czasem dla dekadencji i smaczku zapale w samotnosci djaruma albo z towarzystwem dekadentow ale to specyficzne sytuacje! smrodziarze leczcie sie albo emigrujcie albo zdychajcie

Gość 3bitka xl
dym z papierosa, ktory wdychaja bierni palacze jest bardziej toksyczny niz to co wdycha sam palacz, wiec nie pierdol. Ja takie dziewuchy grzecznie prosze o oddalenie sie od przystanku, jak zaczynaja pyskowac,m to wyjmuje gaz pieprzny:D

Gość gienowefa
ktos napisal, ze kulturalniejsi sa palacze...chybanie czytal wszystkiego...............

Gość palaczko nie bierna
Kulturą to Ty nie grzeszysz w swoich wypowiedziach Palący nigdy się z tym nie pogodzą,że od nich ŚMIERDZI :o

tak...bije sie w piers, ze przeklinam ale czy czytalas kiedykolwiek wypowiedzi tego szczeniaka ?? wiec niech on mi tu nie pisze o kulturze i slownictwie :o

Gość margaretkaaaaa
ktos napisal, ze kulturalniejsi sa palacze...chybanie czytal wszystkiego To ja napisałam, z tym że to była ironia

amant walku 😭 a ja cie zawsze bronie zes psychopata nie jest :o😭 to boli :(

Gość adolf niepalacz
palaczka stul jape bo smierdzi!

Palenie świadczy o słabości 🖐️ Powinno sie izolowac palaczy, skoro nie potrafia uszanowac innych. Palenie powinno byc czym sie defekacja: kazdy kulturalny czlowiek robi to na osobnosci, a tylko menele na srodku miasta. Tyle...

Gość ta co lubi jarnac
jestescie podli 😭 pierwszy raz udalo mi sie osiagnac tyle wpisow :D:P podlaki 😭 od jutra nie wchodze na kafe :o znowu bedziecie mnie blagac zebym wrocila :P ps. juz tyle nickow mi ukradziono ze dzieciecie nie robisz na mnie wrazenia :D:D:D