Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika_30

Kryzys wieku średniego u 29-latka

Polecane posty

Gość mika_30
A od kiedy w małżeństwie kasa jest jego lub moja. Sorry, około 90 % kapitału to moja kasy, pomysły i ciągniecie go za uszy, żeby mi pomógł to zrealizować. A nawet jeśli miałaby być to jego kasa, to moje osiem lat życie nie jest nic warte wg ciebie. To, że przez 8 lat nie musiał się interesować niczym, oprócz pracy 7 godzin dziennie,

po co komu zona siedząca caly czas przy komputerze a ma siedzieć przy oknie?? patrz opis zdjęć........

Gość mika_30
W kwestii rozmów, to próbuję to robić już od pół roku, ale wychodzą z tego monologi, i pretensje o zrzędzenie, bo przecież nie ma problemu i o co się czepiasz.

Gość zmanierrowana
poza tym autorka chyba wyraźnie napisała, że racje mam ja naucz sie czytac mylaca sie kobieto wyraznie chwalila moje porady :p

Gość zmanierrowana
po co komu zona siedząca caly czas przy komputerze a ma siedzieć przy oknie?? patrz opis zdjęć........ wlasnie

zmanierrowana naucz się interpretować słowo pisane:P to nie wygłupisz się więcej taką wypowiedzią :P

Gość mika_30
Cenię wszystkie wasze porady, chociaż przyznam, że pewnie i tak zrobię po swojemu. Niemniej jednak taka dyskusja mimo wszystko podnosi na duchu. Lepsza żona siedząca przy komputerze jak mąż jest w pracy, niż bijąca się z nim o dostęp do internetu wtedy, gdy on jest w domu,.

Gość zmanierrowana
To, że przez 8 lat nie musiał się interesować niczym, oprócz pracy 7 godzin dziennie, a teraz znalazl zainteresowania i tez marudzisz

moja wypowiedź dotyczyła poza tym autorka chyba wyraźnie napisała, że racje mam ja bo zamiast myśleć to piszesz z prędkością światła.......

Gość zmanierrowana
Niemniej jednak taka dyskusja mimo wszystko podnosi na duchu. autorko dzikueje za mile slowa OD MNIE skierowane i przepraszam, ze INNI sa mniej pomocni

Niemniej jednak taka dyskusja mimo wszystko podnosi na duchu. cieszymy się, że bardzo ci pomogłyśmy a teraz idź powieś zdjęcie nad łożem małżeńskim

Gość zmanierrowana
mężczyzna nie powinien zakładać rodziny przed 28 rokiem życia. a kobieta w związku nie powinna być starsza od mężczyzny opublikuj te uwagi uratujesz ludziom zycie tylko w punktach zeby bylo zrozumiale

Gość gtrfrf
free

zmanierrowana widzisz jaka ty jesteś? ja dobrodusznie pozwoliłam ci wierzyć , że w małym stopniu uczestniczyłaś w pomocy autorce a ty- ty jak zawsze egoistycznie okłamujesz samą siebie

Gość szkoda ike
że się wypowiadasz męzatko od siedmiu bolesci

mężczyzna nie powinien zakładać rodziny przed 28 rokiem życia. a kobieta w związku nie powinna być starsza od mężczyzny. mi ale poparłaś owe tezy jakimiś badaniami???:D czy to innowacyjny plan testowany dopiero na zwierzętach?

mika_30 zignoruj go ale tak totalnie, Ty rób swoje a on niech robi swoje, innej metody nie ma. Jeżeli się nie zainteresuje że coś jest nie tak w jego domu, lub będzie miał wyłącznie do Ciebie pretensje, to tym samym udowodni Ci, że jemu po prostu nie zależy. Ale niestety nie pocieszę Cię zbytnio, ponieważ znam taki przypadek, facet też szybko się ożenił, szybko dzieci się pojawiły i teraz dopiero mu odwala, mimo tego że z żoną też niby się bawił, ale to nie to samo co bawić się będąc wolnym. Ma 32 lata i w sumie prowadzi takie podwójne życie, z jednej str mąż, ojciec, a z drugiej liczne kochanki i hulaszczy tryb życia A z tymi zdjęciami to coś jest, bo zdjęcie moich dzieci wisi na lodówce i straszne są niejadki ;)

Gość zmanierrowana
zmanierrowana- nie zamierzam publikować oczywistych prawd panujących w świecie. dla ciebie to oczywiste prawdy bo jestes oswiecona wyzszym stopniem swiadomosci zjawisk rzadzacych uniwersum metafizycznym dla innych ( takze dla mnie) to prawdy objawione ktore trudno zapamietac jesli nikt ich nie spisze na Boga nie pozwol, zebym cale zycie blakala sie we mgle!!!!

Gość mika_30
Nie wtedy nie marudziłam, bo jego zainteresowania były takie jak moje, zwiedzaliśmy wystawy, chodziliśmy na basen, łyżwy, chodziliśmy do kina, czasem, na imprezy ze znajomymi. Normalne życie trzydziestolatków z rodziną. Krysy przyszedł gdy poznaliśmy nowych znajomych, bez dzieci, w związkach partnerskich i zachwycił się ich stylem życia, do tego doszedł urlop za granicą, gdzie kuzynka stanęła na głowie, żeby nam pokazać z jakiego zacofanego kraju jesteśmy i jak super i na jakim luzie żyje się na zachodzie i jacy jesteśmy biednie, że tak nie mamy. Koszmar. I zaczęła się jazda bez trzymanki.

"A od kiedy w małżeństwie kasa jest jego lub moja." Od kiedy istnieje takie coś, jak rozwód i prawa kobiety :D "Sorry, około 90 % kapitału to moja kasy, pomysły i ciągniecie go za uszy, żeby mi pomógł to zrealizować. A nawet jeśli miałaby być to jego kasa, to moje osiem lat życie nie jest nic warte wg ciebie. To, że przez 8 lat nie musiał się interesować niczym, oprócz pracy 7 godzin dziennie, " Jeżeli to Twoja kasa, to masz obowiązek puścić go w skarpetkach.

że się wypowiadasz męzatko od siedmiu bolesci przelicz boleści jeszcze raz wydaje mi się, że jakiejś brakuje

zostaw \"szlabany\" w spokoju , zadbaj o siebie, jakieś kontakty z kumpelami, wjdź gdzieś czasami, zrób np. sobie piękny paseczek \"tam\";), kup sobie coś fajnego. On teraz traktuje Cię jako coś pewnego, co zawsze bedzie,że dziecko Cię trzyma itp. Pokaż mu, że jak sobie będzie\" latał\" i Cię zaniedbywał to Tobą w końcu też ktoś się zainteresuje.

Gość zmanierrowana
męzatko od siedmiu bolesci ike myslalam ze czujesz sie juz lepiej dolegalo ci az siedem bolesci? myslalas zeby zainteresowac tym grupy badajace stygmaty?

Gość mika_30
Do abub Ten paseczek to ja już dawno mam

Gość zmanierrowana
może dlatego, ze nie spędzam całego życia na kafe moze? na pewno! ale tu te rady sa zle bo tu toczy sie tylko wirtualne zycie i potrzebne sa rady znawcow wirtualnego zycia twoj cv idzie do kosza :) skontaktujemy sie z pania pozniej :p

mi mała rozumiem i podziwiam pytanie tylko czy facet mający 27lat i 11 miesięcy naprawdę nie ma szans być spełnionym dobrym mężem? nie żebym czepiała się szczegółów .......

Gość zmanierrowana
zmanierrowana, czy wiesz, że naśladujesz styl pisania ike? wydrukowalam jej wszystkie posty a sama wiesz, ze bylo tego troche odczytalam nagrywajac na dyktafon wiele znam juz na pamiec teraz sklejam poszczegolne frazy tworzac 'swoje' wypowiedzi moj psychiatra twierdzi, ze powoli uswiadamiam sobie ten problem dziekuje za troske 👄

Gość szkoda ike
beton szkoda słow

Gość mika_30
zamiast wziąć się za zycie z barami, a przede wszystkim mysleć zanim się zrobi paseczki "tam" niewiele pomogą, gdy w małżeństwie nie ma miłości, bliskosci, namiętności i szalenstwa. Wydawało mi się do ostatniego lata, że moje małżeństwo takie właśnie jest, pełne miłości, namiętności, szacunku i przywiązania, że skoczylibyśmy za sobą w ogień. Gdyby ktoś, w czerwcu powiedział mi, że będę przeżywać taki koszmar chyba bym padła ze śmiechu.

Gość zmanierrowana
beton szkoda słow coz za lapidarnosc wypowiedzi moge tylko podziwiac opublikuj tomik