Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mika_30

Kryzys wieku średniego u 29-latka

Polecane posty

Gość mika_30
Podsumowując temat: Ring wyszedł całkiem nieźle; wyjście było, ale wspólne, w trójkę na łyżwy, a potem na kolację do Moon'a (jak będziecie w Gdynia polecam; zaj...biste żarcie). Weekend nadzwyczaj spokojnie, z sobotnim kinem; co prawda nie usłyszałam przepraszam, ale nie będę o to prosić; Może coś jeszcze da się uratować; konkluzja: albo kumple zawiedli, albo coś do łepetyny trafiło pozdrawiam

Gość To ja Twój mąż wirtualny
Mika! No to gratuluję wygranej bitwy! Zaglądałem tu i czekałem na odpowiedź, cieszę się ,że napisałaś. U mnie w weekend trwały walki pozycyje, co jakiś czas jakaś seria z km-u. :) Chodzi o teściową, wychowanie dziecka, itp. Ja też jestem niewierzący- z resztą sprawa na osobny topik, nie będę zanudzał. W rewanżu mogę Ci podać namiary na jakieś dobre restauracje w Bielsku-Białej ;) Powodzenia! Będę tu jszczcze zaglądał.

Gość mika_30
Hej; dzięki za odpowiedź; nie martw się za bardzo, my koncepcje wychowywania małej przerabialiśmy w wakacje, na razie temat został pozytywnie zamknięty; napisz proszę, czy tylko ty jesteś niewierzący, czy cała twoja rodzina (myślę przede wszystkim o żonie). U nas w zasadzie oboje, chyba mąż nawet bardziej niż ja, ja pochodzę również z laickiej rodziny, małżonek mój nie miał tyle szczęścia co jak, szczególnie, że jego mama i babcia są, jak najbardziej wierzące, babcia aż za bardzo. Mam wrażenie, że tylko z tego powodu teściowa chętnie zabiera małą na sobotnią noc, by rano szybko (zanim my po nią przyjedziemy) iść z nią z kościoła; Mała rośnie, i niedługo będzie w wieku komunijnym, już mi skóra cierpnie na te zadymy, jakie nas czekają, ze strony jego rodziny. Mam nadzieję, że mój mąż się nie złamie, i będzie konsekwentny. Trzymaj się

Gość To ja Twój mąż wirtualny
Jestem z rodziny, pół na pół, moja żona jest z niby wierzącej, temat jest szeroki, a ja nie chcę zaczynać dyskusji religijnej na Kafe.Bo usłyszę ,że to cud,że jeszcze żyję.:) W nagłówku wpisałem e-mail, jak zechcesz odpisać to wywalę Ci wszyskie smuty na e-mail. Nie znam nikogo niewierzącego kto wychowuje dziecko. Pozdrawiam.