Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ollena85

Powiedział że nie spełniam jego standardów

Polecane posty

Ale on dla niej stał się tym ŁYSYM KARŁEM dopiero gdy w niezbyt wyszukany sposób dał jej kosza. Jakoś wcześniej tak o nim nie myślała, no ale tu właczyła się kobieca duma, nie ważne jak ona sama wygląda, nawet jeśli jest 60 kilową słonicą to i tak facet ma być przystojniakiem :classic_cool:

ja tak sobie mysle,ze ktos ma problem z rozumieneim pisanego tekstu i ma pretnesje w moja strone, hę, coż a predatorka to trafny nick. trafny dla wąsatej zawodniczki sportowej z bylej NRD kurcze o ile mnie pamiec nie myli...( a miomo mojego sedziwego wieku ) jeszcze nie mam z nia problemow -nie wklejalam tu swoich zdjec...no ale coz... zostalam zdemaskowana:):)

Gość Mnick
Czytając to wszystko, nie mogę pojąć jednego, że skoro jeden facet powiedział coś niezbyt mądrego czy kulturalnego, to nie nazywa się jego jednego kretynem, tylko od razu "faceci to kretyni", albo jeden zrobił coś złego, to "wszyscy faceci to świnie" Jestem kobietą, to muszę dodać

Bo dla niektórych dewiza zyciowa jest : jeden za wszystkich wszyscy za jednego ... a dewiza powinna brzmiec .... wolnosc tomku w swoim domku :P

Mnick Czytając to wszystko, nie mogę pojąć jednego, że skoro jeden facet powiedział coś niezbyt mądrego czy kulturalnego, to nie nazywa się jego jednego kretynem, tylko od razu "faceci to kretyni", albo jeden zrobił coś złego, to "wszyscy faceci to świnie" Jestem kobietą, to muszę dodać

Gość Mnick
Czyli spiskowa teoria dziejów, "wszyscy są przeciwko mnie"