Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdfhhhgvjn

ile powinnam przytyć

Polecane posty

Gość gdfhhhgvjn

jestem w 9 tc i waże już o 3 kg więcej boje się ze jak tak dalej pojdzie przytyje 30 kg

Gość gdfhhhgvjn
a czy teraz waże za dużo ???

a jesz za dwóch czy dla dwóch? faktycznie dużo przytyłas ja w 21 tc na razie 6kg, przypuszczam ze potem sie szybciej tyje, doczytałam że nawet 500g na tydzien czyli 2 kg na miesiac.

No ja też mam problemy z wagą. Teraz jest 21tc, przytyłam 4 kg. Niby niedużo, ale - te 4 kg przytyłam w 2 tygodnie! I już mi lekarz palcem pogroził.

tez zalezy ile wazysz teraz i jaki masz wzrost, szczupłe dziewczyny tyja wiecej we czasie ciaży, ja teraz waze 54kg przy wzroscie 160 cm wiec waga pójdzie mi jeszcze w góre przypuszczam sporo.

Gość gdfhhhgvjn
nie wiem np wczoraj zjadłam pączka 5 kromek z serkiem almette 2 jabłka troche czekolady 2 jogurty na obiad 2 ziemniaki pie z kurczaka pieczona ale bez panierki i 3 ogórki konserwowe

Gość gdfhhhgvjn
w lipcu ważyłam 53 kg ale wtedy pilam dużo cherbatek na odchudzanie poźniej we wrzesniu 56 a od ciąży od grudnia 59 kg

ja jem mało pieczywa, kromka, dwie dziennie max, słodyczy prawie wcale, na obiad tez nie duzo (piers z kurczaka by mi przez gardło nie przeszła , mam wstret do miesa w tej ciąży ;) za to owoce, soki, buraki, kapuste, ogórki jejuuu tonami! wyniki mam b.dobre, mały zdrowo rośnie, na razie sie nie przejmuj co kobieta to inaczej ciąże przechoodzi :)

z tym tyciem nie ma sie co denerwowac, u kazdej kobiety inaczej to wyglada. ja w pierwszym trymestrze przytylam az 6 kg a teraz jesstem w 19tyg i waga stoi

trochę dużo, ja w 9tc jeszcze nic nie przytyłam, a nawet schudłam 1 kg, bo nie miałam ochoty nic jeść na początku :) jedz mniej słodyczy, a będzie ok.

No ja mam 54kg przy wzroście 178cm, ale jak będę przybierać po 8 kg miesięcznie to ze 40kg mi wyjdzie :o

Gość gdfhhhgvjn
kurcze czasami zjem więcej czasem mnie dziś np pączka i kromke chleba z masłem (pączek na mdłości pomaga więc musze :P)

pomaga, pomaga :) pepsi ponoc tez, mi nie pomagała za bardzo, herbata na rano na czczo tez pomaga, spróbój, wyslij meża niech Ci do łóżka przyniesie albo wieczorkiem do termosu sobie zrób.

mi pomagało cokolwiek - i pączek i Pepsi :) najgorsze jak miałam pusty żołądek...

Gość ja już po
Dziewczyny to ile przytyjecie w ciąży zależy od waszej budowy, od genów, od tego czy macie tendencję do tycia. Ja niestety mam, przy wzroście 162 cm i wadze 57 kg, wylądowałam na porodówce ważąc 84kg. Teraz zostało 74. Naprawdę nie obżerałam się. Starałam się jeść zdrowo i racjonalnie. Nie ma reguły, jedna przytyje 9, a druga 30 i tyle. Najważniejsze by dziecko było zdrowe. Dlatego odradzam wszelkie diety. Z kg będziecie walczyć po ciąży. Wtedy przyłączyci się do forum: grubaski.:) Pozdrawiam.