Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odwrót poprzez stepy

Poszukiwana subtelna idealistka....

Polecane posty

Witam. Oto początek mej operacji poszukiwawczej. Cel jak w tytule. Ma dusza pragnie owinąć się w bliską przyjaźń z inną duszą niewiasty, która wprawdzie może charakteryzować się takimi wadami jak - lenistwo - bałaganiarstwo - depresyjność - pamiętliwość - upartość - niepunktualność - gadatliwość - złośliwość - kapryśność - brak większych ambicji - małomówność - nierozrywkowość - płaczliwość - skłonność do histerii - palenie papierosów - powolność w działaniach - nerwowość jednak winna jest odznaczać się również subtelną i refleksyjną umysłowością, dobrym sercem, skromnym i kulturalnym stylem bycia oraz idealistycznymi poglądami. Co ze swej strony mogę zaoferować ? To, co napisałem powyżej, też jest czymś, co mnie definiuje i określa jakim jestem. A podobieństwa zbliżają do siebie ludzi. Mam 28 lat. Doszedłem do wniosku, że najlepszym miejscem do poszukiwań wartościowych pod względem umysłowo-moralnym młodych dam (w wieku (około 19-32 lat) jest internet. To tutaj poznajemy człowieka za pomocą jego myśli, o których dana osoba pisze. Oczywiście internet to tylko wstęp do pełniejszego poznania. [pisane przy dźwięku werbli]

Gość ihna
to cała ja... skąd wiedziałeś?

Jeśli idealistka, a na dodatek bez większości wad wymienionych przez Ciebie, szanowny autorze, to sugeruję zainteresowanie się wciąż jeszcze niezamężną (choć już zaręczoną, ale to wszak żadna przeszkoda) panną Izabelą spod Warszawy. Zwaną pieszczotliwie "Isabel" przez pewnego Kazimierza, niekoniecznie atrakcyjnego. :-P

Gość Kacze oburzenie
Cóś jakby znajomy wątek. :) Ale to nie jestem ja. :)

w/w cechy kłócą sie nieco z subtelnością, czy Ty oby na pewno wiesz czego oczekujesz od kobiety?:P

Gość ***sally
Psełdonim.... 😘 latek ci ubyło? :D

Gość cała jaaa
tylko te wszytskie wady obok pożądanych zalet jakie wymieniłeś posiadam...nie wiem czy podołasz..ale cay czas się doskonalę:)i jestem z Łodzi:P

Subtelna idealistka nie musi spełniać wszystkich kryteriów, które opisałem :-) Wymienione wady nie kłócą się z subtelnością, bowiem miałem na myśli subtelną duszę i umysłowość, która również może przecież od czasu do czasu być nerwowa czy złośliwa. Nie ma tu żadnej sprzeczności. A więc : Madzia i Ihna, a także \"cała jaaa\". Dziękuję wam za wrzucenie tu kilku słów do mnie kierowanych. Czy któraś z was chciałaby sobie ze mną pokonwersować ? Pozdrawiam.

Gość ihna
Jeśli ma się podobne wady to może być wykańczające dla związku. Poza tym staram się rzucić palenie.

Gość edfrewgvf
O to moje cechy, ale już znalazł się amator tego bałaganiarstwa, depresyjności, złośliwości, subtelności, inteligencji itd. Sorrry.

taaak... ona w przyplywie zlosci subtelnie wsadzi ci na leb garnek pomidorowki. powodzenia 🖐️

Dzięuję za wszystkie niedorzeczne złośliwości, a teraz pora by zapytać Ihnę na czym polega idealizm owej niewiasty...(bo wiele osób może to nieco inaczej rozumieć)...Ihno, przybliż go mi, proszę.

Gość irytująca subtelna
A jakież Ty masz szczere intencje?

Gość zgrzytanie zebami
Facet, bez urazy, ale piszesz, jak byś był po kilku głębszych. A może coś Cię nawiedziło? Inna opcja: robisz sobie jaja?:D Ten dopisek o poznawaniu niewiast przez internet zasiał we mnie ziarno powątpiewania w Twoją powagę:P

dobrze robi. Idealista.. szanse jakieś tam ma . Ale nawet jak znajdzie swoją muzę, co będzie cytowała klasyków to i tak po pierwszym dziecku jej przejdzie.

Żadnych jaj sobie tutaj nie robię, pisze to co myślę i nie uważam, żeby to było jakieś głupie. Wszystko jest przemyślane i na odpowiednim miejscu, choć pewnie zakończy się fiaskiem. "Cytowanie klasyków" nie jest moim kryterium. Liczą się zalety duszy i serca, a nie stopień napakowania głowy wiedzą o klasykach.

Gość Miss Havisham
Bardzo przemyślany i zmyślny anons ;) Nawet, rzekłabym, kuszący- jak ser w retro pułapce na myszy :) Tylko, że ze mnie zbyt wiekowa mysz ;) wkrótce 34-letnia :) Powodzenia, młodzieńcze (zapewne o szlachetnych zamiarach i usposobieniu) ;) [pisane przy SUBTELNIE trzaskającym kominku ;) /

Gość yyy25
hmm, podobno jestem taka, ale mam już swojego rycerza :)

Jesteś bardzo interesujący👄widać ze masz zwichrowaną psychę,a ja do takich mam słabość.Problem w tym że nie jestem kobietą z opisu..:( 🌼pozdrawiam

Gość lena09
Kawalerze ciekawie opowiadasz.... ciekawie... i intrygujaco... ja chyba skusilabym sie pokonwersowac... zawsze to jakas rozrywka ;)

Gość ładnie napisane
szkoda, że nigdy sie nie poznamy :)

Gość za to ja chyba jestem
wlasnie ta niewiasta :) i w dodatku kilku wad z w/w nie posiadam!

Gość nawrócona_idealistka
Widze, ze na brak zainteresowania nie mozesz narzekac. Milo wiedziec, ze sa jeszcze normalni faceci:) Moze i ja sprobuje?? ;)