Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

koreczek

podnieca waszych facetow jak chodzicie bez majteczek?

Polecane posty

mojego to bardzo podnieca prosi mnie jak gdzies wychodzimy zebym nie ubierala ,wiec tak robie ciagle jest najarany ta swiadomoscia. a do tego lubi jak ubieram krotkie sukieneczki i spudniczki, podnieca go to ze faceci wodza za mna wzrokiem,troche dziwnie sie z tym czuje ale troche tez mnie to podnieca.zwlaszcza jak jestesmy w markecie. lub jak jedziemy samochodem ciagle trzyma reke miedzy moimi udami i chce zeby faceci z innych samochodow troszke mojej cipuni zobaczyli, dziwne troche ale podniecajace,faceci to maja fantazje... a moze nie tylko moj tak ma

Gość Roland
Pewnie, że podnieca - zobacz temat "jakt to, bez majtek" a sama się przekonasz. Większość promuje tam taki stan :)

jak miałam lat 20 i faceta w tym wieku to też tak chciał.Trochę pochodziłam ale czułam się nieswojo, choć trochę to mnie podniecało Chciał żebym pokazywała jak się schylam czy kucam lubił podglądać jak sikałam w krzakach wracając z jakieś imprezy.Potem chciał się kochać przy kolegach aż się wkurzyłam i zerwałam z nim

wcale to nie jest takie zabawne jak u was.Seks i nagość jest intymną sprawa przeznaczoną tylko dla mojego faceta.

ale moj kochany maz ma 37 lat i nadal go to jara..:) szlony jakis. jestesmy juz 8 lat razem...fajnie jest..:)