Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NatkaM22

Objaw ciąży ból w podbrzuszu czy w okolicach i wyzej pępka?

Polecane posty

no ja sie lecze, ale na choroby chyba nie zwiazane ze staraniami. niestety od roku wiem, ze mam HPV 16 (ale na razie zaleczony, juz 3 cyto wyszly dobrze). Do tego mam non stop nawracajace grzybice i zapalenia... wiec ze staraniami jest ciezko, jak mnie non stop cos boli i uwiera :( na razie nie robie innych badan niz podstawowe (w sensie, wymazy, cyto, tosko, etc.). za rade mojego gina. mowi zeby probowac i sie nie stresowac. No i ze dopiero po 12 mcach nie udanych prob powinno sie zaczac martwic.

Zrobiłam dziisaj rano test bobo test strumieniowy ten czulszy i wynik negatywny...:( czyli nie jestem?? jest chyba juz po 15 dniach od stosunku wiarygodny co Dziewczyny?

niekoniecznie, sledze rozne watki na forum, i jak pokazuje doswiadczenie, czasem testy wskazuja inne wyniki w rozne dni. a okres nadal sie spoznia? poczekaj jeszcze kilka dni i zrob moze kolejny? wiem ze latwo napisac "poczekaj" ale moze pomoze Ci swiadomosci ze teraz to juz nic nie zmienisz :)

jeszcze @ nie ma. zaczynam sie niepokoic. ale objawow ciazowych terz zero oprocz niechceci do cmikow....

Gość Kaieńka
Chciałabym zapytać bo okres spóźnia mi się ok 5 dni w sumie mam nie regularne, uprawiam seks bez zabezpieczenia. Od ok 2 tyg mam nudności, zawroty głowy, czasami kłują mnie jajniki i boli mnie podbrzusze. Zawroty głowy są okropne częste, ale piersi mam takie jak przed okresem bolą i pieką mnie tylko bardzo sutki a śluz mam gęsty. Robiłam test ale wyszedł negatywny nie wiem co robić