Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kęs chleba

Czy wy wstydzicie się tego, że wasza mama pracuje jako woźna?

Polecane posty

Gość kęs chleba

jak to jest z tym zawodem? Wstyd czy normalny zawód? podzielcie się wrażeniami, a także informacjami.

Gość wróżka lilianna
jesteś debilem, to ciebie twoja mama powinna się wstydzić

Gość piłka ręczna....... pytanieeee
wstyd to nic nie robić. Żadna praca nie hańbi dziecko !!!!!!!! Zobacz ile jest bezrobotnych i się zastanów co ty pieprzysz !

Gość kęs chleba
Moze i wcale nie pieprze. łatwo wam mówić, ale co by powiedział ktoś kto jest dzieckiewm woźmnej albo sama woźna? I czy woźna to to samo co by sprzątała, czy to inna pani sprząta w szkole. ile zarabia? bo jak tylko siedzi w kantorku, to chyba nie jest cięszka praca.

Gość asdfsdfsd
jakby moja mama była woźną to niestety bym się wstydziła :(

Gość moja mama sprząta
w Urzędzie i jak sama mówi lubi tę pracę! Takze jestem szczesliwa;)

Gość kęs chleba
lepiej sie chyba zabic niz być dzieciakiem woźnej. Moja stara po feriach ma iśc na woźną, dopiero dziś oznajmiła tę nowinę. Z jakim usmieszkiem, kurwa! I jak będę tam wchodził, jak ona będzie akurat coś szorowała albo dygała przed yrem, ech, mówie wam, komprletne dno, załamka.

Gość oj nie przesadzaj
moja tesciowa jest dyrektorką, a wozna u niej w szkole jest dziewczyna ktora skonczyla studia magisterskie....niestety taki kraj i takie czasy nie ma sie czego wstydzic

Gość kes chleba domyslam sie
ze to moze byc trudne!ale nie daj mamie poznac ze sie jej wstydzisz lub jeszcze gorzej ze nia gardzisz

Gość ahaaaa
Powiem tak.. mam znajomą i jej mama pracuje jako sprzątaczka.. sprząta klatkę mojej innej przyjaciółki.. i wiecie co? Ani jej mama się nie wstydzi .. ani ona sama.. (chociaż tutaj bym się chwile zastanowiła.. bo mi może mówic jedno.. a mysleć drugie) A zresztą.. często ona sama jej pomaga przy sprzątaniu jakiejś klatki schodowej.

Gość ahaaaa
Ale ja osobiście bym się wstydziła

Gość kęs chleba
Niewiem kurwa jak matka chce pracowac niech pójdzie do bióra albo co, ale nie na woźną Jak ja sie przed kumlami pokaże, no co, nie mówiąc juz o panienkach, a w tym samym gimnazjum, ech. Może jeszcze ją namówie ,żeby nie szłą do tej roboty, próbuje cały czas, ale sie zaparła w cholerę.

Gość ja powiem powaznie
aha gimnazjum no tak to wszystko wyjasnia...toz to gówniarz i dzieciarna...a pomyslales ze moze mama nie moze teraz znalezc innej pracy?

Gość dyrro
dzięki pracy twojej mamy , będziesz miał pełny brzuszek w domu ciepło , będziesz miał światło i ciepłą wodę , jakieś ubrania ,buty nie koniecznie drogie , będziesz miał możliwość pojechać na wycieczkę szkolną czy pójść do kina .Czy nadal uważasz ,że powinieneś się wstydzić ?

Gość Miłosniczka
Nie no nie wmawiajcie że byście sie nie wstydzili matki myjącej podłoge gdy idziecie z kolegami :O W dresie i trampach. Młodzież dla takich dzieci jest okrutna i nie zrozumie lecz będzie śmiech, kpiny i upokorzenia .

Gość onaaaa___
Nie, nie wstydziłabym się takiej matki. Podziwiałabym ją, ponieważ jej na pewno lekko z tym też nie jest. Ale rozumiem, że uczeń gimnazjum może się tego wstydzić, ponieważ kumple, towarzystwo itd ma duży wpływ na to. To, co się dzieje w gimnazjum jest chore i rozumiem obawy przed wyśmianiem przez rówieśników. Trzeba mieć naprawdę silny charakter, żeby to przetrwać.

Gość samaEwusia-lat44
a ty nie wstydzisz sie korzystac z tego wszystkiego,co za swoje pieniadze kupuje matka pracująca jako wozna?

Gość samaEwusia-lat44
KĘS CHLEBA-ty do słownika ortograficznego,bo ''CIĘSZKO''ci będzie dostac nawet pracę woznej.

Autorze, to ja mam taka propozycje. Powiedz mamie, zeby darowala sobie te prace, a za to ty pojdziesz do roboty , zeby mama nie musiala juz kombinowac co do gara wlozyc.