Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DKMG

Dziś piątek więc postanowiłem poszukać drugiej połówki

Polecane posty

Jak nawalił raz tylko byłem w tych rejonach i to w sprawach służbowych:P

Pozdrów go ode mnie :D , i powiedz gdzie jedziecie :D Nadzieja ...my z Pestusia mamy za sobą nasz pierwszy raz ;) :DA poznałyśmy sie właśnie na kafe .

...i tak oto narodziła się przyjaźń ;) Gnomek...pamiętam jak się umawialiście ...i nici ze spotkania

Gnomuś sprawy służbowe , służbowymi :P a chwile na odstresowanie też muszą być :P Nawaliłeś i tyle :P Nie wybaczę Ci tego do końca życia 😭;)

pomorzuś jakie odstresowanie :P kurde ja po zajęciach siły nie miałem ino tyle żeby dowlec się do najbliższej knajpy:P

Trzeba było dać znać ... zawsze transport chodzo w dwie strony :P Hehehe tylko ja abstynentką pewnie jestem :P .... zaraz ruszam w drogę do Was :P:D

to po drodze zgarnij Gnomka...... nie wiem gdzie Nadzieja zas się nam zapodziała :O trzeba na Nią uważać bo jeszcze się zgubi :O i do mnie :):D

pomorzuś to przyjemnej ciężkiej nocy życzę :P

no to dobrze że ja mam falochron to mnie tam lawina nie sięgnie:P

Pestuniu...... to z wrodzonej niesmiałości .... nie chciałam, żebyś na wstępie wyczuła, jaka ze mnie gaduła :-) i się od razu zniechęciła :-) ale następnym razem to .....ho ho ho ....napiszę :-)

Lubisz czytać, bo jeszcze nie wiesz, jakie ilości potrafi wydobyć mój umysł z czeluści ;-) a dam wam i mój..... może ktoś się skusi..... :-) , może szczery się odnajdzie ....?

kiedy ja serio lubię czytać :D:D potrzebujesz szczerosci ? Ludzie nie lubią prawdy :O

no i nie wiem, jak się robi, żeby adres się pojawił obok nicku:-)? No nic.... może potem na to wpadnę raz mi się kiedyś udała ta sztuka. Teraz zmykam .....:-) na moment

musisz wejść na swoje preferencje ;););) ja też za chwilę zmykam ;) Gnom pewnie siedzi pod stołem :P i czesze se włosy ;)

Pestka przerypane żebym ja nie miał z kim wypić porażka na całej linii