Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

DKMG

Dziś piątek więc postanowiłem poszukać drugiej połówki

Polecane posty

hmmm... a to jakby ...idziecie do kina czy na film ? Powiedz jaki to jutro Cie z niego przepytam :D :P

W domku będziemy oglądali Mamma mia!...Hehehehe podkład muzyczny fajny będziemy mieli :D To może z racji jutrzejszego sprawidzanu już teraz zaczne go oglądać ?:P :D

Kochanie wiesz ze w domku :P to była taka..... przenośnia ;) oglądałam ....nie jestem jakas specjalnie zachwycona ale w sumie dobrze się ogląda i słucha heheheh

Obawiam sie , że skończy się na ....słuchaniu muzyki :P:D:D:D Zmykam Pestuś , wymyśliłam sobie jeszcze pranie dywanu , chcę wykorzystać czas , że nie będzie chłopaków :)

Pomorzuś grzecznie mi tam:P nie demolować pomorza:P Cze robale ja iino na momenta:P

ja też na momenta bo idę se za chwile do domuuuuuu 👄 pranie dywanu .... :O będziesz taka zmeczona że zaśniesz i taka będzie randka :P

Gość DKMG na kacu
W związku z wczorajszą sobotą już nie szukam połówki na alkohol przez miesiąc nie będę mógł patrzeć. Miłej niedzieli:D

Oj Gnomek to sie nieżle u Ciebie działo ;) Hehehe też wczoraj miałam niezłe przejścia ale to nie temat na forum :P:D