Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panfu fan 3

kto gra w panfu? jaki nowy kod na zp ? zloty pakiet

Polecane posty

Gość NIka_2000
Panda dla wszystkich sorry :P

Gość NIka_2000
Panda dla wszystkich sorry :P

Gość tajemna panda
ci co piszą że te smsy nie działają tak piszą bo niechcą żeby inni zp mieli

Gość kara_2145
hej chciałabym wam podać fajną stronke podobną do panfu jeśli sie zajerestrujecie to przy okazji mój smok dostanie nagrode a wy bendziecie znali nową ciekawą gre

Gość muj login panfu to Agnieszkaxd
kody nie istnieja a smsy za 1,22 lub 20gr to bujda a ja po prostu was prosze ten kto ma durzo kasy moze mi kupic plis balagam blagam odwciencze sie to kosztuje dokladnie 7,32 plis kupcie mi o tresci PANFU PH9P na nr 76789 blagam was podam wam haslo do mojej pandy za tydzien jak bedzie to o co was prosze blagam plis wyslijcie ja nieklamie

i na PANFU QD2N NA NR 76789 I PODAM HAS I LOG DO DZRUGIEJ PANDY OBIECUJE NAPRAWDE

I JAK MOZECIE TO NA PANFU 3F4GR4 NA NR 7968 TO KOSZTUJE 10,98 TO PODAM JESZCZE 3 HAS I LOG

Gość jutka11
TE KODY ZA 1,22 NIE DZIAŁAJĄ ! WYSŁAŁAM I KOD NIE PRZYSZEDŁ A ZABRAŁO MI 10 ZŁ . TA ZŁOTA DAMA KŁAMIE ... DEBILKA Z NIEJ

Gość julia8820
KTO MI KUPI ZŁOTY PAKIETPODAM LOGIN I HASŁO LOGIN TO Rex144 A HASŁO TO JULECZKA .PROSZE WAS O UPSZEJMOŚĆ LUDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.

Gość Gotc67
jeśli jesteś złoto pando to ta gdzie wpisujesz wypoiedzi wpisz "pop" i sam zobacz co sie stanie

Gość Makena1
czy sms jest drogi jak ni to dzwonie!!!!

Gość xboski
dam konto login:falkoro hasło:midasor lub drugi login:xboski hasło:boskix plis konto ma 40 lvl przysiengam plis niech ktosi kupi mi zp to dam drugi czterdziesty lvl ale za darmo

Gość dyro
sorry ale nic nie można nic wpisać wy głomby

Gość tomziom
kod jes jedno razowy a zp to poprostu nic jak nam niedadzom zp to skasujemy swoje konta .

Gość wydra114
panfu

Gość ????
Chcesz darmowy zp to takie proste Wyślij sms game b5rmc8 na nr 79059

Gość chwilowiec
złota dama to debilka zabrali mi10zeta i nic

Gość kjbm
vsurt jkopstw i

Gość maxandella
Uwaga ! Złoty pakiet za 0 zł, to nie jest oszustwo. Ślij więc sms na nr. 7968 o treści Panfu XNZ8KA ! Więcej informacji na www.free-gold-package.blog.onet.pl ! sms na nr. 7968 o treści Panfu XNZ8KA !

Gość vbdvfad
mój nick to Lidiaaa i mam bana na czat :D

Gość maxandella
Uwaga ! Złoty pakiet za 0 zł, to nie jest oszustwo. Ślij więc sms na nr. 7968 o treści Panfu XNZ8KA ! Więcej informacji na www.free-gold-package.blog.onet.pl ! sms na nr. 7968 o treści Panfu XNZ8KA !

Gość blondi130
ja nie mialam jescze nigdy zp tylko wtedy na jeden dzienniestety nie wiem jak to wykoonac bo kurde jak wysle sms i i kase mi zerzre a kodu nie dostane?oni oszukujo nie bende odwracac tego slowa dopuki nie dostane zp za free

Gość marti2000
jak wyslecie sms za 1,22złto dostaniecie zp na cały rok... nie powinnam muwić ale kod trzeba wysłac na jako panfu392vsi pod numer7968

Gość RapiZzd
Wyślij sms o treści: VHPS7E Pod numer: 91930 koszt sms-a 3zł + VAT

Gość MAM 8 lat serio
kto ma kod na zp nie uzyty prosze o podanie pliss z gury dzienkuje dzwonic mozna na mu jphon nawe t muj numer to telfonu to 48694620089 prosze dzwonic i podawac dzienkuje

Gość panda23
kurde ludzie wystarczy poczekac do 40 poziomu

Gość nike20
co wy ludzie te sms i inne duperela to jedna wielka ściema i wy w to wierzycie to jest jedna wielka sciema

Gość kopafdg54
Dzień dobry! Aż miesiąc czasu szukałam kodu na zp do panfu, aż wreszcie znalazłam! Ten kod kosztuje tylko 1,22zł i doładowuje aż na miesiąc. Wiem to z własnych doswiadczeń, bo sama wysyłałam. Pewnie wiele osob tak mówi, ale oni pisza tylko swoje kody aby im doładowywać, ale ja znalazłam ten prawdziwy. dowiedzialam się od mojego wujka, który jest moderatorem panfu. Wyslij sms o treści: Panfu 22M972 na numer: 7968 Po 24h przujdzie do ciebie sms, który będzie prosil o podanie nazwy pandy. odpisz na ten sms nazwą swojej pandy. Ten sms jest darmowy. Po 2h wejdź na swoją PANDE i ciesz się zp!

Gość trusia3
Nie ma darmowego kodu do zp ale jest sms za min. 1zł! po prostu wyślij sms o treści Panfu 577EQI pod numer 7968 Naprawde mi go podawała panda ktora miała ponad 600 dni i jej zawsze działało! Tez próbowałam i dziala! Nie załuj i wyslij sms i ciesz sie zp tylko za 1zł! Złoty pakiet na 10 dni :) A ja na panfu jestem trusia3 i zobaczycie za mam zp!