Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kruszyszynka

Jak uratować bardzo słabe paznokcie?

Polecane posty

Gość kruszyszynka

Z natury mam strasznie słabe paznokcie, okropnie się rozdwajają, są cieniutkie :( Nawet jeśli uda mi się je trochę zapuścić, to zaraz i tak się połamią.... Używałam wielu odżywek, ale żadna się nie sprawdziła, nawet tak wielce chwalona jak Herome Extra Strong- kompletnie mi nie pomogła :/ Znacie jakieś naprawdę skuteczne preparaty?

Gość maja belmer
Bo te markowe odżywki tak naprawdę kompletnie nic nie dają. Ja używam odżywki new nails, za całe 10 zeta, a paznokcie utrzymane mam w genialnym stanie. I co da się? Nie szukajcie na siłę drogich produktów, skoro można znaleźć tanie...

Gość swietatuztuz
ja miałam po operacji brak paznokci nic nie pomogło ale jak założyłam ok 3 m-c paznokcie żelowe i potem jeszcze dbanie o swoje mam długie pazurki.

Gość gość
Moim zdaniem powinnaś nałożyć hybrydę i pozwolić paznokciom się zregenerować :) Ja używam lakierów hybrydowych z Makear , które trzymają do 5 tygodni i jak zdejmuję mam mocny, twardy paznokcieć :)

Gość kaska86

Na zniszczone, słabe paznokcie pomoże odżywka revitalum, bardzo ja lubię i zawsze nakładam po ściągnięciu manicure hybrydowego. Paznokcie rzeczywiście robią się mocniejsze i to w dość krótkim czasie się regenerują.