Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacobb

Zostawie moją dziwczynę bo przez nią poczułem się jak..

Polecane posty

Gość jacobb
dobra przepraszam , że śmiałem spytać i podzielić się z partnerką swoimi pragnieniami ...następnym razem bo końca życia będę milazał udawał, że seks mnie zadowala

Gość mistrzuu
haha chlopie zostaw ja, kobietom sie wydaje ze jak chcesz ja zostawic to jej wystarczajaco nie kochasz bo zwyczajnie nie zdaja sobie sprawy ze dla nas oral to podstawa, taka co w buzie nie bierze to dziwolag nie kobieta, zostaw ja chlopie juz wolalbym zmienic panne niz sie o cokolwiek prosic

Gość ale co powiedziała
ale seks z nią cie nie zadowalal w ogole? no to już kompletnie nie rozumiem...

Gość yyy25
jacobb, a dla ciebie najważneijesze to jest to, co mówia inni-wynika z twoich wypowiedzi. Może byłą zaskoczona tą sytuacją- przecież miała prawo, czyż nie?? a to, ze coś wszyscy robią dookoła i o tym opowiadają jakie ma znaczenie w relacjach z twoja kobietą? no pomysl, na zdrowy rozum. Myślę, że dziewczyna była zaskoczona...porozmawiaj z nią szczerze, a nie opisuj na forum...bo tu pełno osób, które nie znają ciebie waszych relacji, twojej dziewczyny

Gość ja.smina
ludzie ci szczerze piszą, że zadałeś pytanie trochę po chamsku, a ty nie chcesz tego przyjąć do wiadomości i się obrażasz. Z jednej strony piszesz że dorośli ludzie mają ze sobą o wszystkim rozmawiać, a ty ze swoją dziewczyną nie chcesz porozmawiać i zapytać o co tak naprawdę chodzi tylko od razu chcesz ją rzucać. Gratuluję ci konsekwencji, logiki i dojrzałości :]

Gość ale wstrętna baba
Weźcie zejdźcie z chłopaka normalnie się zapytał czy spróbowaliby a laska potraktowała go jak zboczeńca. Nawet gdyby się jej zapytał czy może nie przebrałaby się za wielkiego ptaka z ulicy sezamkowej nie powinna tak zareagować. Po takiej przesadzonej reakcji sama powinna zacząć rozmowę na ten temat i spróbować wytłumaczyć dlaczego tak zareagowała.

Gość mistrzuu
jakie chamskie pytanie? co ty pierd.olisz? normalnie sie zapytal co mial zrobic teatrzyk kukielkowy??

Gość a ty minetkę jej robisz
?? jak nie to zrób jej, potem może da się jakoś nakłonić. a może ona i to uwaza za ohydztwo :D a z drugiej strony ona mogła zachowac się też bardziej taktowanie, jak jej nie odpowiada oral mogła to powiedzieć normalnie,że jej to nie kręci :o

Gość nauczona
Ludzie , nie sądzę , ze facet powiedział :"Zrobisz mi loda?",jedynie zapytał, czy może dla odmiany spróbują seksu oralnego. Gdyby wczesniej mu przyszło do glowy, że dziewczynka tak zareaguje, to pewnie seks poprzedziłby delikatną rozmową , by wybadać jej preferencje. Normalne jest to, że chcemy próbować czegoś nowego, bo do póki nie spróbujemy to skąd mamy wiedzieć , że to przyjemne? Zapytaj o tą reakcje, moze jeszcze nie dojrzała na tyle by pojść krok dalej:)

Gość yyy25
tak, najprościej ja zostawić- to takie niedojrzałe uciekanie od problemu- bo to jest ucieczka od problemu!Wskazuje to tylko na brak dojrzałości, porozmawiaj z nią, a dowiesz sie może czegos więcej, zamiast siedzieć na tym forum. Moze nie była gotowa, przecież nie powiedziała, że nigdy tego nie zrobi?No tak, najlepiej jak po tygodniu dziewczyna robi oral, uprawia anal, oprócz tego bardziej hardkorowe pozy, a jak nie to trzeba ją zostawić! pójście na łatwiznę

Gość mistrzuu
daj sobie z nia spokoj, juz widac ze to zakompleksiona histeryczka

Gość żart jakiś
że tak sobie ludzie opowiadają że szczegółami co robią w łóżku... a w to, że koleżanki koledze opowiadają, że uprawiają sesks oralny nigdy nie uwierzę... co to za dziewczyny muszą być :o jakiś dziwne środowisko :o

Gość tluste mleko
jak facet jest umyty,swiezy i pachnacy to ja nie mam problemu z 'robieniem loda'. nie jest to moja ulubiona czynnoscia w lozku ale robie to bez przymusu. ale mialam raz takiego faceta ktory byl czysty i swiezy tylko na poczatku znajomosci, a jak juz znalismy sie dluzej to potrafil po calym dniu, nieumyty, smierdzacy podejsc do mnie z wywalonym penisem i rzadac 'lodzika'. ten odor mnie odpychal na kilometr, a jak mu mowilam zeby sie poszedl umyc po calym dniu, to sie oburzal i chcial mnie sila zmusic do robienia mu loda. fujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj szybko powiedzialam papa

Gość yyy25
mistrzuu, zeby ciebie ktoś w dupę kiedyś nie kopnął

Gość yyy25
żart jakiś, no właśnie- chyba w liceum tak jest :P

Gość mistrzuu
jak kobieta nie chce paly zrobic to cie specjalnie nie kocha - taka prawda

sex oralny to wyzsza szkola jazdy. nie kazdego stac na takie otworzenie sie przed partnerem. i nie kazdy do tego psychicznie dorasta.

Gość jak facet widzi ze
dziewczyna nie chce pały robić, a i tak ją namawia, to jej nie kocha - taka prawda

Gość yyy25
mistrzuu, jakie głupoty pierdzielisz... a jak facet nie robi minety i kończy seks po 5 minutach to też nie kocha

Gość wreszcie napisal
nie kumam coś mądrego 🌼 jedyna osoba na tym fiorum, która pisze obiektywnie

Gość mistrzuu
wniosek - powinni sie rozstac i znalezc sobie partnerow odpowiadajacych oczekiwaniom lol

mistrzuuu ile ty masz lat?? bo po Twoich wypowiedziach 16,17 max 18

Gość jacobb
dlaczego ja mam wypytywać ? jeszcze pomyśli, że tak strasznie mi na tym zależy ! spytałem kulturalnie , uważałem nasz związek na tyle dojrzały, że takie rozmowy możemy przeprowadzać.....oczywiście dla was to nie problem bo to kobieta poniżyła faceta a nie na odwrót. Ja mam się prosić o rozmowę dlaczego potraktowała mnie jak jakiegoś zboczeńca spod budki z piwem ?

Gość ale wstrętna baba
Zachowanie autora jest niedojrzałe? Raczej zachowanie jego dziewczyny jest niedojrzałe. Czemu on miałby teraz chcieć zaczynać z nią rozmowę po takiej reakcji to ona była chamska może się zestresowała, może nie ale teraz sama powinna z nim porozmawiać żeby nie zostawiać go w takim poczuciu.

Gość mistrzuu
kobiety buduja zwiazki na uczuciu, mezczyzni na seksie co tu wiecej gadac, nigdy im sie nie bedzie ukladalo i tyle

I oto ją chcesz zostawić daj spokuj chłopie przeczytaj to co napisałeś i pomyśl pomału na spokojnie jeszcze raz

jacobb , ja tez uważam ze powinienes poczekac na jej ruch, a jesli ona uda ze nie bylo tematu, to przy któryms waszym kolejnym zblizeniu spróbuj jej zrobic minete, jesli zobaczy jakie to wspaniale to moze sama nabierze ochoty na cos wiecej

Gość nauczona
Mistrzu dla mnie dobry seks to ponad 80% powodzenia z partnerem.Kiepski seks odbija sie na innych dziedzinach życia.Są oczywiście kobiety , które nie lubią seks , albo lubią ale wstydzą sie tego robić lub nawet rozmawiać .Zwyczajnie, najważniejsze by sie dobrze dobrać także pod wzgledem seksualnym:)

"kobiety buduja zwiazki na uczuciu, mezczyzni na seksie co tu wiecej gadac, nigdy im sie nie bedzie ukladalo i tyle" - nie badz taki pewny.

Gość jacobb
Sucza ja teraz do seksu na pewno nie wyjdę z inicjatywą , Mam swoją godność i nie dam się traktować jak zwierze co myśli tylko o zaspokojeniu chuci....