Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jacobb

Zostawie moją dziwczynę bo przez nią poczułem się jak..

Polecane posty

Gość adamka 24
no pewnie, jak się brzydzę wylizać mu tyłek i uprawić pissing, to też się brzydzę męża? weź się stuknij w głowę idiotko

Gość adamka 24
Jej nie powiedziałeś tak, ale tu napisałeś, że chcesz seksu oralnego, bo wszyscy go robią... to jest cyctat z twojej pierwszej wypowiedzi i mówi on sam za siebie :o

Gość ale wstrętna baba
Weź się adamko bo nie dość że się rzucasz i dopowiadasz sobie jakieś nienapisane rzeczy to jeszcze wyzywasz ludzi :O

Gość też nie robię takiech rzeczy
i na razie nie zamierzam.... jakoś mnie nie ciągnie do orala ...

Gość antykwadracikowa
sucza niezbyt miłe słowa - eks robiła lepiej nie dziwię się, że już nie masz ochoty a nie wpłynęło to ogólnie na wasz związek?

Gość jacobb
skąd wiem ? bo nawet koleżanki się nie wstydzą o tym mówić , o kumplach nie wspomne, ten związek nie ma sensu bo właśnie umarło masze życie intymne, jak można się do kogoś zbliżyć kto uważa cię za dewianta ?

Gość antykwadracikowa
jacobb jak nie pogadacie na ten temat: to stanie się tak: oral będzie obsesyjnie Cię nękał - ochota będzie rosła rosła - a kobieta Twoja będzie coraz bardziej anty anty WIĘc pogadajcie - szczerze, bez zahamować wiesz nie widzę żadnego związku jeśli się nie rozmawia, nawet o wstydliwych sprawach

Gość bumbasaaaaaaa
"no pewnie, jak się brzydzę wylizać mu tyłek i uprawić pissing, to też się brzydzę męża? weź się stuknij w głowę idiotko" nazywanie kogos debilka i idiotka nie nadaje twoim wypowiedziom blyskotliwosci :classic_cool: nikt nie mowi o lizaniu tylka czy szczaniu jeden na drugiego. ja mowie o oralu a to zasadnicza różnica..... :D

Gość jasne po prostu powiedz
że ją rzucasz, bo dobrze ustami nie robi :o nie wiem w jakim środowisku dziewczyny rozpowiadają na lewo i prawo, że robią lody swoim chłopakom, ale to jakiś margines musi być ...

Gość ja.smina
Tak się właśnie dzieje, jak do łózka idą ze sobą dwie osoby które nic o sobie nie wiedza i nie umieją rozmawiać. To, ile czasu z kimś się jest, nie gwarantuje, ża masz z nim/nią dobrą więź ;P

Gość antykwadracikowa
jasne po prostu powiedz no tak chowajta wszystko co by obce nie wiedzioły litości - nikt nie pisał, że mówi wszem i wobec tylko od koleżanek a to róznica ale zakłamanie

Gość bumbasaaaaaaa
jasne ze nic na siłe, jak nie chce to jej nie zmuszaj. ludzie maja rozne temperamenty, moze twoja dziewczyna jako owa adamka woli po ciemku.

Gość no szok normanlnie
seksu oralnego nigdy nie uprawiałam a mam 32 lata, i żyję... mój mąż też...

Gość ale wstrętna baba
Szkoda że niektórym frustracja nie pozwala logicznie myśleć.

wpłynęło....tylko ze akurat wtedy bylismy na cudownych wakacjach w Turcji i połowa urlopu była do dupy. wiadomo, ze potem sie jakos głupio tłumaczył z tych słow. Ale to zawsze pozostanie w mojej głowie. Przez długi czas wogole nie miałam ochoty go widziec, dotykac, tylko z drugiej strony nie chciałam psuc tego urlopu. Minęło juz pół roku, i ciągle nie jest tak samo jak przed jego wyznaniem...

Gość jacobb
w środowisku dorosłych ludzi, którzy otwarcie mówią o swoich pragnieniach i pożyciu...dla nas to nie mam tematu tabu proste///njałatwiej wszystko sproawdzić do tego, że ją rzucam bo tego nie zrobiła...chodzi na reakcje na ukochaną osobę ....reakcje wrogą , i poniżającą...

Gość adamka 24
znajdz sobie taką co wszystki kolegom robi jak bumbasaaaaaaa... będziesz miał gwarancję, że doświadczenie już ma bogate :)

Gość ja.smina
Ja na miejscy twojej dziewczyny tez bym ci nie zrobila. Skoro chcesz ją rzucić bo nie wzięła do buzi to chyba za bardzo ci na niej nie zależy, nie? ona widocznie to widzi.

Gość bumbasaaaaaaa
a moze twoj maz by chcial, pytałas kiedys?

Gość ale wstrętna baba
sucza nie dziwię Ci się wcale :O już chyba nie mógł puścić gorszego tekstu.

Gość bumbasaaaaaaa
adamka poziom twoich wypowiedzi swiadczy o tobie :D opanuj sie :classic_cool:

Gość adamka 24
sucza też Ci współczuję :o po takim tekście to nie wiem....

Gość jacobb
jak nie chce to jej nie zmuszaj. teraz to bym jej nawet się nie spytał jaki kolor bielizny lubi, a co dopiero mówić o tym drugi raz, a związek chyba umrze naturalnie , bo ja napewno teraz pierwszy jej nie dotknę a jej duma nie pozwoli więc samo się rozpadnie..

Gość nauczona
O jejku przecież nie wszystkim musi podobać się seks oralny....nic nie ma to wspólnego z brzydzeniem się partnera ....

Gość ja.smina
jacobb, ty się zwyczajnie obraziłeś :D jesteś tak rozżalony że nie zrobiłą ci loda, "bo to się przecież należy!" że teraz piszesz tak kosmiczne teksty... A nie przyszło ci do głowy zapytać ją najnormalniej w świecie, dlaczego nie chciałą i dlaczego tak zareagowała? Jest milion powodów, może nigdy tego nie robiła i się wstydzi.

Gość adamka 24
moim zdaniem po prsotu głupio wyparowałeś z tym, ale to jak widać tylko moja opinia... jako kobieta Ci powiem, że po prostu przychodzi taki moment w związku, że dziewczyna sama chce... ale jeśli ktoś bymi tak prosto z mostu zaproponował, żebym mu zrobiła loda, to wybacz ale :o prostactwo jednak wychodzi

Gość jacobb
Ja na miejscy twojej dziewczyny tez bym ci nie zrobila. Skoro chcesz ją rzucić bo nie wzięła do buzi to chyba za bardzo ci na niej nie zależy, nie? ona widocznie to widzi. już chyba 3 raz piszę , że nie chodzi o to że odmówiła tylko JAK TO ZROBIŁA !W sposób poniżający drugą osobę i sugerujący jej dewiacje...

Gość nauczona
Ze zapytam...Próbowałeś już seksu oralnego?, Czy to mial być pierwszy raz?

Gość ja.smina
To czemu jej tego nie powiesz? Że głupio ci się zrobiło i nie zapytasz czemu tak się zachowała? Ona lepiej ci na to odpowie niż wszyscy ludzie z kafeterii razem wzięci.

Gość ale co powiedziała
ci że jesteś zboczony? czy tylko się zdziwiła i obraziła? bo to drugie to normalna reakcja niedoświadczonej dziewczyny, która boi się jeszcze robić takie rzeczy... jestem facetem i nie namaiwam do takich rzeczy, albo chce sama albo nie, ale bym z takim tekstem nie wypraował :D