Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jak czesto uprawiacie sex

Jak czesto uprawiacie sex - po 30

Polecane posty

Jak czesto uprawiacie sex - pytanie do osob po 30 Podaj plec, wiek i przyczyne

Gość ...buubibu
związek n odległość, wtedy kiedy możemy, 30 lat

Gość wrrrrrrrrrrrr
Różnie, zależy od nastroju, czasem raz w tygodniu, czasem 3 -4 razy dziennie. Zaznaczam że ze stałym partnerem. Kobieta 32 lata.

zwiazek a na odległosc.Jesli jest w domu co dwa tygodnie to praktycznie nie wychodzmy z łozka:)

Czemu po 30 tak duzo zwiazkow na odleglosc? :O :) A jak tam pary i malzenstwa mieszkajace razem i z dlugim stazem?

Gość wrrrrrrrrrrrr
Aha mieszkamy razem i jakiś czas już jesteśmy ze sobą :)

A jaki? Bo ja sie wkopalam w taki zwiazek: ja 20 lat dotychczas dziewica, on 29 - zwiazek na odleglosc. Sex raz na miesiac (widzielismy sie raz na miesiac). Po 3 latach zamieszkalismy razem - sex raz na miesiac (mial ciezka prace), potem raz na dwa, trzy. Kolejny facet - 34 lata - sex jak sie widzimy. Super, boje sie tylko, ze skonczy sie jak wczesniej i bedzie posucha w temacie sexualnym. Jak tak patrze na Kafe, pelno jest tematow "on nie chce uprawiac sexu". Odnosi sie to glownie do dlugich zwiazkow i facetow od 3 wzwyz.

jaki czas :)

Gość wrrrrrrrrrrrr
E tam :) On chce codziennie i najlepiej ze dwa razy dziennie. Tylko czasem jest to niemożliwe - bo dziecko, bo któreś chore, bo zmęczone jedno albo dwoje, bo te dni itd. Ale generalnie często. Oboje po 30 - tce.

Gość wrrrrrrrrrrrr
Aha bo nie zrozumiałam pytania - 2 lata.

hey u mnie było odwrotnie.w małzenstwie to ja byłam ta która nie chciała.Po rozwodzie poznałam mojego obecnego partneta,który ma w tym roku 40. jestesmy ze soba dwa lata i powiem ci ze sex to marzenie.urozmaicamy sobie go stale,szukamy pomysłów.nie zdarzylo mi sie zeby go głowa bolała co najwyzej ma o tarcia na członku.wtedy zajmujemy sie soba w iiny sposób,.teraz wiem co to udany sex,chyba trafilismy na siebie w odpowiednim czasie:)

Rany, ale bledow narobilam :) Czyli jest szansa, ze z facetem po 30 jeszcze jakis czas bede sie cieszyc zyciem sex.? :)

Gość Paco rabannnne
codziennie w sobotyi niedziele 2 razy czesm 3 34l/m

Ja facet35 lat niech krew zaleje 1-2 w tygodniu ja bym chciał codziennie i dziko a mojej się wiecznie nie chce ,chętnie poznam kogoś na boku:)

no pewnie:) tylko musisz trafic na odpowiedniego.Mi sie wydaje ze my oboje jacys tacy chyba zboczeni jestesmy,ale w koncu trafił swój na swego:)

Gość wrrrrrrrrrrrr
Ależ oczywiście, mężczyzna po 30 jest w szczycie swoich możliwości, a kobieta po 30 doskonale wie czego chce i co jej sprawia przyjemność . jak porównuję siebie w wieku lat 20 paru i teraz to... jest lepiej! No i 20 paroletni partnerzy się nie umywają do tego obecnie ;)

Wisienka gratuluje ;) :) :) :) gerbi34 Ten moj pierwszy byl totalna kloda, a ja go nie zdradzilam. Gdyby wtedy chcial ze mna uprawiac sex choc raz/tydz. bylabym przeszczesliwa Myslisz, ze co wartosciowego moze dac nam taki facet jak Ty? My wolimy chetnych sexualnie nie zdradzajacych partnerow. Po co mamy sie zadowalac czyms 2 kategorii, do tego czyims mezem? :o

To co złociutkie insynułujecie po pierwsze się rozwieść i bym wam odpowiadał:P

Gość do 5 razy dziennie
29 lat Ona 24 lat

Gerbi Ja juz mam kogos kto mi odpowiada ;)

Wiesz co wisienka jak ci sie nie chce polemizować to idz do garów bo nic nie wiesz o mnie a mądrujesz-żałosna jesteś

załosny jest facet,który zamiast pogadac z zona o problemach w łozku,lub po prostu rzuceniu jej skoro jest taka beznajdziejna szuka w necie kochanki

a skąd wiesz że nie gadam, że nie proponuje czegoś innego ciekawe jakby twój chciał 1 /tyg jeszcze z wielką łaską

to bym odeszła,lub postawiła ultimatum.Kurde stary jesli masz chec na kochanke to zmien zone na nowszy model i juz

Powiedzialam, ze moj chcial raz na 3 m-ce z wielka laska Raz na tydzien to srednia krajowa A co ty masz do zaoferowania kobiecie, egoisto? Kup sobie dmuchana lale ;)