Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katarzynka3131

nieudany pierwszy ,kolejny raz

Polecane posty

Gość jeśli facet w wieku 28 lat
jest przejęty i mając , przy sobie dziewczynę ochoczą, nic nie zadziałał, to czarno to widzę. Może kryptogej, bo nie podejrzewam, żeby mu fiut opadł ze szczęścia. Znając sam siebie, to w wieku 28 lat, kutas by mi napewno guziki w rozporku powyrywał. Może być także to, że nie podobasz mu się, w co nie bardzo wierzę, bo kutas oczu nie ma i jest mu to obojętne, jak baba wygląda, aby piczka była gorąci mokra. Gej paskudny, nie ma dwóch zdań.

Gość lalunia69
katarzynko , miałam podobną sytuację .kilka razy , po raz 4 , mój facet (jakis tam facet pamięta co pisałam ) " stanął "odrobinę na wysokości zadania . Ale bez wiadomego efektu. n amoje liczne pytania , odpowiedział ; czy spotkania nasze muszą się kończyc bzykaniem ? Zostawiał mnie wściekłą , sfrustrowaną . Moje poczucie kobiecości się rozsypało. Nie wiem , czy jest w końcu półimpotentem ? Czy jakas kobieta coś mu złego uczyniła , czy totalnie ale to totalnie mu sie nie podobam . np. za mały biust , za niski wzrost ,,,itp. Powiedziałam dość . niech szuka sobie większych piersi lub innych doznań , jeśli oczywiście może ,,,,;))

Gość nie da sie .
przestancie marudzic, zaaplikujcie sobie jakichs macho na pierwszy raz, takich ktozry na was serio leca ... moze wtedy siebie docenicie i otworzycie na kolejnych niesmialych a ty sie przestan bac wariatko, tylko wez sie troche do akcji ... nie chce mi sie uczyc sie uwodzenia faceta ale sposobow troche jest

sex jest jak jedzenie śliwek - zawsze może trafić się robaczywka ale to nie znaczy ze trzeba przestać jesć śliwki ;) Wogóle sie tym nie przejmuj i najlepiej z nim porozmawiaj o tym co się stało.