Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dalera

Z jakiego materiału?

Polecane posty

Dziewczyny, przyszłe Panny Młody i Mężatki- mam pytanie. Jakie materiały \"nadają się\" na suknie ślubne? Co polecacie, co sie ładnie układa? A jakich tkanin unikać?

czesc Czerwcowko ;) wiesz mi sie wydaje ze sama musisz zdecydowac z jakiego materialu chcesz suknie, ja np. nie znosze satyny... a dobrze sie czulam w tafcie inteligentnej i polinteligentnej, to naprawde zalezy duzo od tego jak sie w nich czujesz :) najlepiej isc przymierzyc i zdecydowac - ja juz jestem po ;)

spanielka no właśnie czerwiec się zbliża, więc czas ruszać na łowy w poszukiwaniu sukienki. Póki co też przymierzałam z tafty. A te nazwy:tafta inteligentna i polinteligentna co oznaczają? Samą mnie zadziwiają moje niektóre pytania, ale w końcu pierwszy raz biorę ślub więc się nie znam :-).

kurna powiem ci szczerze ze dokladnie nie wiem, wiem ze jak zakladalam to tafta inteligentna byla jakby ciut sztywniejsza i jakos lepiej sie ukladala to znaczy nawet jak przeciagnelas reka po spodnicy to ona sie ulozyla pod wplywem twojego ruchu, lub np. jak masz jakis tam kwiatek z tafty przy spodnicy to mozesz go sobie poprawiac i ustawiac i przerabiac na rozne sposoby, jak modeline - to oczywiscie tylko taki nizbyt udany przyklad ale nie wiedzialam do czego przyrownac ;)

Spanielka dzięki. Porównanie bardzo obrazowe. Ciekawa jestem jak się sprawuje muślin na sukience.

• NAJŚWIEŻSZE

• 0
      Hej