Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka ankieta

chciałaby któraś rozwodnika z dzieckiem?

Polecane posty

nie zawsze, kolego. ale dla dobra twojego dziecka lepiej by bylo, gdyby zostalo z matka. taki tatus, jak ty, to kara boska. nie blogoslawienstwo. :-o

18:19 [zgłoś do usunięcia] taka ankieta pytanie do panien.... nie fikałem, nie chciałem dziecka, uważam że dziecko powinno być z matką i słusznie mam obawy, że będę miał trudności z ułożeniem sobie życia na nowo od zera... Ta wypowiedz jest TRAGICZNA chcesz wymazać dziecko ze swojej przyszłości? NIE CHCIAŁEŚ DZIECKA......hm życie od zera bez dziecka...ciekawe może ona tez tak myśli i chce wyzerować przeszlość oddając Tobie dziecko Szczerze współczuje Waszemu potomkowi:)

Gość dadelia
NIe rozumiem ludzi którzy biorą jedna miarką rozwodników.Poprostu nie udało się,rozpadł się związek.To czy dziecko jest przy matce czy przy ojcu to już sprawa tamtych dwojga.Nowy partner jest z jednym z nich,nawet gdyby wiązało się to z opieką nad nie swoim dzieckiem. Nie widze sprawy skoro wiemy z kim się wiążemy.

Twoja wypowiedź świadczy o braku serca. Liczysz się tylko Ty, twoja przyszłość, to żebyś mógł sobie ją na nowo ułozyć. A więc trzeba \"pozbyć się elementów\", które mogłyby jakoś przeszkadzać, np. dziecka. Głupi jesteś, bo kobiety widząc jak mężczyzna opiekuje się dzieckiem, doceniają to i je to pociaga.

Teraz Mu sie 20-letnia niunia marzy ...no ale cholerka dziecko wszystko zepsuje:O masakra ze tacy faceci jak autor łażą po świecie

Gość ja_kobietka343243
Ja chcilabym , nie moge miec "swoich "dzieci choc bardzo chcilabym, kocham i uwielbiam dzieciaczki ,ale chyba gorzej bylo by z matka gdyby je odwiedzala , bylo by mi przykro- to jeden minus(

Gość taka ankieta
Nie rozumiem tego oburzenia. Każdy facet po rozwodzie czuje swojego rodzaju ulgę, gdy dziecko zostaje z matką. Ale nie zrozumcie mnie źle, bo ja będę na nie płacił i odwiedzał, zabierał na wakację, ale nie nadaje się do opieki nad nim i mam prawo chyba zacząć życie od nowa.

Gość bez odbioru
u mnie facet taki jak autor nie miałby żadnych szans, ale... nie ze względu na dziecko, tylko na swoje do niego podejście :-o mój facet ma dzieci i szczerze mówiąc, bardzo się cieszę, że będą z nami :) matka może je odwiedzać nawet u nas, no problem jak dla mnie. nie to, żebym marzyła o rozwodniku z dziećmi, ale jest i kocham Go do nieprzytomności... także za to, jakim jest ojcem, a jest fantastycznym. gdyby mi powiedział "niech dzieci zostają z matką, bo ja ich nie chcę na codzień" dostałby niezłego kopa :-o

Gość taka ankieta
Ale boli mnie to zakłamanie kobiet, że jak dziecko jest u matki to ok, a jak u ojca, to "niech spada"... nie rozumiem, przecież praktycznie nie ma różnicy, bo i tak i siak jestem ojcem, czy z daleka czy z bliska.

Gość ja_kobietka343243
jak to sie nie nadajesz?co ty mowisz???wszystko bym oddala gdybym tylko mogla miec dizecko , ale ten swiat jest pokrecony:(ten co ma - nie chce , ten co nie ma - pragnie:(

Gość to Ci dopiero
Tego jeszcze nie slyszalam:D Ale ona nie chce opiekowac sie dzieckiem czy jak??Zbuntowala sie moze...a to Ci dobre, moze wszystkie powinny zaczac tak robic, po rozwodzie dziecko zostaje z tatusiem:D Ilu bylo by samotnych i zrozpaczonych mezczyzn:D Napisz dokladnie jak to wyglada..Ona powiedziala Ci ze Ty bedziesz wychowywal dziecko, czy jak to jest, bo nie kumam...

Gość tratatatalala
bez odbioru Pieprzysz !

Gość taka ankieta
Bardzo je kocham i dlatego chcę, żeby zostało z matką. Do niej jest bardziej przywiązane, ja nawet nie wiem, co i jak przy nim robić. Mógłbym się synkiem źle opiekować, a tego bym nie chciał.

Gość bez odbioru
"tratatatalala bez odbioru Pieprzysz !" Gdyż ponieważ???

Gość ja_kobietka343243
ty nie chcesz , ona nie chce- to ja sie zaopiekuje- co zaludzie!!!!!!!!!!!!

Gość to Ci dopiero
:D:D:D:D:D:D Ratunku!!!!!

Nauczyłbys się - wystarczy chcieć. Nie mówimy że to byłoby lepsze dla twojego dziecka. Mówimy że jest drugie dno twej wypowiedzi, w którym dziecko ma być u matki, żebys Ty nie miał zbędnego balastu.

nie, no trzymajcie mnie. weekendowy tatus sie znalazl :-o i jaki dobry, bedzie dziecko zabieral i pieniazki dawal. GOWNIARZ JESTES. wykastrowac cie powinni, bys innych dzieci swoimi genami nie krzywdzil!

Gość ja też bym się pociął
gdybym po rozwodzie miał zostać z dzieciakiem, to jakieś chore jest.... dziecko ma siedzieć u matki, nie po to się przecież rozwodzę :o

Gość to Ci dopiero
panie ankieta, ale pan nie odpowiada na pytania..Moze pan wytlumaczyc jak to wyglada??Czy pana ex malzona sie zbuntowala i postanowila ze to pan bedzie wychowywal dziecko??Prosze odpowiedziec.:D

Gość Nie wyobrzam sobie
zwiazku rozwodnika z dzieckiem i ja , tak samo jak samotna matka z dzieckiem , ta druga osoba watpie zeby zaakceptowalo dziecko ktore jest nie jej/jego

18:40 [zgłoś do usunięcia] taka ankieta Bardzo je kocham i dlatego chcę, żeby zostało z matką. Do niej jest bardziej przywiązane, ja nawet nie wiem, co i jak przy nim robić. Mógłbym się synkiem źle opiekować, a tego bym nie chciał. Rozumiem, że nie wiesz dlatego, że po porodzie nigdy go nie wykąpałeś, nie karmiłeś i się nim nie zajmowałeś. Nie poświęcałeś mu nawet czasu, więc się do Ciebie nie przywiązało? :D No i powiadasz, że jesteś na tyle głupi, że zrobiłbyś mu krzywdę? :P

Gość co zaaaaaaaaaaaa
pojebany podgatunek! dzieci powinni wam dac kopa w dupe jak bedziecie starzy! GNOJE

Gość całkowicie czarny kot
rozwodnik - ok z dzieckiem - ok ale pan ktory zaluje, ze ma dzecko? palant

Gość tratatatalala
bez odbioru * matka może je odwiedzać nawet u nas, no problem jak dla mnie. Gdyż nie uwierzę w te brednie . *gdyby mi powiedział "niech dzieci zostają z matką, bo ja ich nie chcę na codzień" dostałby niezłego kopa Ponieważ nie wierzę ,że kopnęłabyś w dupę faceta na którym ci zależy . Już wiesz dlaczego pieprzysz ?

Gość co zaaaaaaaaaaaa
Nie wyobrzam sobie zwiazku rozwodnika z dzieckiem i ja , tak samo jak samotna matka z dzieckiem , ta druga osoba watpie zeby zaakceptowalo dziecko ktore jest nie jej/jego A COZ TO KONIEC SWIATA?? - ps-a ja nie wyobrazam sobie by ktos tak jawnie byki robil