Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baqs

MAM WAZNE PYTANIE ODNOSNIE NIEZOBOWIĄZUJACEGO SEKSU

Polecane posty

Gość baqs

mam stałą dziewczyne od 3 lat a kolezanka złozyła mi probozyje niezobowiązującego numerku. wiem ze jak cos to na jednym razie sie nie skonczy gdyz mieszkamy blisko siebie. i mam co do tego pytanie. czy to jest rzeczywiscie niezobowiazujące? bo obawiam sie ze po kilku razach ona moze sie we mnie zadłuzyc i ch2uj trafi mój obecny związeka nie chce z niego rezygnowac. Ktos był z was w takiej sytuacji?

Myślę, że powinieneś zapytać swojej dziewczyny. Ona, jako kobieta, na pewno rzuci trochę światła na tę zawikłaną sprawę. Na pewno wie, jak reagują inne kobiety ;) Ja się nie wypowiadam, bo jestem feministką i babochłopem :D

Gość marek 3412481047
Zycie na dwa fronty ^^ Korzystaj poki mozesz, jak cos to tej co Ci oferowala niezobowiazujacy seks powiesz ze chce popsoc wam zwiazek ;) I tyle, male klamstwo nie zaszkodzi a poki co to korzystaj :D

nie byłem. zaraz joby polecą, że w tej sytuacji w ogóle rozpatrujesz takie cos :D

Zadurzenie jest bardzo możliwe, ale to nie najgorsze w tym wszystkim. Gorzej jak po jakimś czasie ona Ci powie "będziemy mieli dzidziusia, Misiaczku!". :P P.S. "zadłużyć"? :)

Gość blondi_kitkat
ja byłam w podobnej sytuacji,miałam chłopaka od roku ,kochałam go ,ale nie mieszkaliśmy razem.Mój kumpel ,zakochany we mnie wiedział,że nie ma u mnie szans to błagał mnie,żebym mu się oddała.W sumie trochę mnie pociągał ale to wszystko.No i zgodziłam się,ale później nie chciał się odczepic i mówił,że albo rzucę mojego chłopaka albo on wszystko mu powie.Nie rzuciłam mojego chłopaka,ale na szczęście on mu nic nie powiedział.Jednak ciągle męczy mnie sms-ami i telefonami...Nie radzę takiego związku..

wredniak, i wtedy własnie można popaść w "zadłużenie" :classic_cool:

Gość baqs
blondi kitkat. on nie powiedział bo sie bał ze po rju dostanie. a wiesz to są dziewczyny. marek 3412481047 ale nie wiem czy to poskutkuje bo raz sie juz dowiedziała

Gość baqs
odkrywcza. dla sportu, dla oderwania sie od monotonii sexualnej z jedną partnerką. Chyba wszyscy faceci zyjący w związkach rozumieją o co chodzi ktos jeszczee był w takiej sutuacji i moze powiedziec jak to sie skonczyło? P.S sorry za błedy takiej jak np to "zaddłuzenie"

Gość baqs
no własnie o to chodzi ze ja tez ja chce przeleciec (zwłaszcza ze swietna z niej dupcia) ale obawiam sie o to co bedzie potem. bo kocham swoją dziewczyne. wiem wiem zaraz panienki sie rzuca "jak Ty mozesz mówic wogole ze ją kochasz" no ale tak naprawde jest.

Gość baqs
antybiotyk na miłosc no ale jak to jest? przeciez ona chyba powinna wiedziec teraz czego chce ? no i ona wie ze kocham swoją bo nieraz jej mówiłem o tym. chyba juz wie ze bedzie tylko tą do ruchania na boku a swojej nie zostawie. jak to jest z kobietami?

Gość ankra21
Jasne, że skorzystaj, dopóki możesz. Nawet jak twoja stała partnerka się dowie, to wytłumaczysz, że to chwilowe zauroczenie, byłeś na rauszu itp. Kwiaty i mały prezencik powinny ostatecznie sprawę załatwić.

Gość aspilakopa
bosz...faceci sa z innej planety;)

Seks może być monotonny? No co, ty? A co jeśli i ten seks z koleżanka okaże się nudny? Zaczniesz szukać gdzieś indziej?

Gość baqs
Energiczna Trzydziestolatka wiedziałem ze padnie taki post. no cóz tak to poprostu jest przynajmniej ze mna) ankra21 takiej opcji jak prezencik u mnie nie ma. raz ja zdradziłem dowiedziała sie. to nie bylismy razem 2 miesiace

Gość ankra21
Energiczna trzydziestolatka - ten typ (czyli mężczyzna) tak ma. Z natury jesteśmy poligamistami

Gość tluste mleko
a co jesli sie dwie baby zgadaly i to jest zasadzka na biednego misia? :D

Gość baqs
odkrywcza ja nie szukam ja korzystam tylko i wyłącznie gdy inicjatywa nie wychodzi ze strony kobiety i to nie zawsze. Taki juz len ze mnie

Gość baqs
tluste mleko nie zgadały sie bo: 1. nie znają sie 2. mieszkają od siebie 60 km 3. dzisiaj ta kolezanka juz mi sie do spodni dobierała a ja ją łapałem za cipke

baqs - aleś Ty głupi! Już raz ja zdradziłeś i wiesz jakie mogą być tego konsekwencje. Myślisz, że drugi raz Ci wybaczy? Ja bym takiego kopnęła w d...

Gość xfkfkfk
Dupek z ciebie chłopie, klasyczny dupek. Życzę ci żeby ta panienka od seksu wmanewrowała cie w dziecko - wiesz, takie panienki mają swoje sposoby. Tudzież żeby twoja partnerka dowiedziawszy się o tym, kopnęła cię w dupę. Gnój z ciebie i szuja.

Gość ankra21
Odkrywcza, ale ty jesteś zasadnicza. A co sie stanie, jak sobie chłopak przeleci inną, ubędzie go?

Gość xckfkfkf
Dupek i gnój - fakt.

Gość gkkkkk
Co się stanie? Skurwi się, matołku.