Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laleczkaaaaaa18

Moje cycoryD Zdjecie

Polecane posty

Gość piotrekk28
dziecko, ty lepiej wez sie za nauke a nie za pokazywanie cyckow!!!!!!

Gość ankra21
Jaka z ciebie laleczka. Stara krowa, a nie osiemnastka

Gość hl
jacy wy jestescie dziwni...dziewczyna ma duuuze piersi to wiadomo że będą wisieć...taka piers wazy około 1,5 kg to jak do cholery ma stać?...jakby były sterczące to jak ze stołem by z nimi chodziła :O...no sorry ale ciężar i grawitacja robią swoją...i wy chyba jeszcze obwisłych cycków nie widzieliście...

Gość Laleczkaaaaaa18
Dlaczego dieta?? Sory ja nie chce mniejszych podobaja mi sie moje! Jakby byly takie okropne to tyle kobiet nie placiloby tyle i nie cierpialo na operacjach powiekszania biustu!

Gość Laleczkaaaaaa18
lady_glutter masz mikroskopijne zgadlam?

Gość szparek
O jebał to pies, te cycki są fest.

Gość Laleczkaaaaaa18
Biedne, smieszne zazdrosnice:)

Gość awratka24
laleczko dlaczego nie przyjmujesz do wiadomosc ze komus moga sie nie podobac duze piersi? owszem sa operacje powiekszajace, ale nie zapominaj ze jest rowniez kobiety ktore decyduja sie na operacje pomniejszaca piersi. mi twoje piersi rowniez sie nie podobaja, i duzo ludzi ma tutaj racje, wygladaja na piersi kobiety duzo starszej. a widzisz , jeszcze taka jedna sprawa z operacja powiekszajaca piersi- po takiej operacji piersi sa sterczace

Gość Laleczkaaaaaa18
"a o to moje cycki" bez obrazy ale prosze zalozyc swoj watek bo tu sa komentowane moje;p A swoja droga jaki to rozmiar??:D

Gość maniek32
masz za duże brodawki, mniejsze są ładniejsze

Gość Laleczkaaaaaa18
up up

Gość szparek
Nie pierdólta, na "hiszpana" można jechać aż miło.

Gość mam to w nosie
zazdrosnice

Gość szparek
Ale przynajmniej jak ktoś bedzie chciał polizać, albo possać, to sobie mięśni brzuch nie nadwyręży.

Gość powiem szczerze...............
Masz obrzydliwe pryszcze na cycach :O O pryszczach na dupie to słyszałam, ale na cyckach? Weź ich lepiej nie pokazuj, to niesmaczne

Gość TJTJ
A ja bym nie powiedziała kompletnie nic, ale jeden post autorki, apropos plaskich lasek i ich facetow z obnizonym poziomem testosteronu mnie zalamał...Ja mam mały biust...miseczka A..i nie mam komplexów, ale biust nie jest kwestią wyboru Autorko..i tak samo jak ja nie nabijam sie w wielkich, często obwislych piersi innych Pan tak też sprawia mi przykrość, jak ktoś pisze o mnie deska, alvbo, ze moj facet nie ma testosteronu..jak można być tak okrutną osobą? I po co?A na marginesie..uważam, że masz b. ładne piersi....

Gość laleczkaaaaa18
TJTJ--> przepraszam nie chcialam nikogo urazic:( Ale to przykre gdy wszyscy CIe krytykuja... A co do zwiazkow- tam nie licza sie tylko piersi. Wazniejsze sa uczucia i wzajemne zrozumienie. Nie sadze zeby ktos byl ze mna bo podobaja mu sie moje piersi lub rzucil mnie bo sie nie podobaja... Tak samo zreszta jak inni faceci swoje dziewczyny. Nikt nie jest bez wad.

Gość ło jejj co sie to dziejee
Cholera jestem dziewczyna i zamarzylam by sie pobawic Twoimi piersiami :D

Gość komarenko
kalinowa w pełni popieram :) Sztuka przez duże P ;)

Gość gutem morgennnn hehe
tak kobiety powiększają sobie biust wkladając silikon ale wtedy ich piersi są ladne sterczące i nie wiszą a twoje są jak cycki mojej babci:D nie chciałbym ich dotknąć nawet sorry :D

Gość o ja pitole kuva mac
o kurva!:O:O laleczka18 są okropne!!!!!!!!!!!! jak u starej baby!!!!!!!!!!! czy ty tego nie widzisz?????? rozlazły się na boki, juz nie wspomnę o tych sutach wielkich, ty masz pewnie 50 lat!!!!!!!!!!!! cycki rozmiar C są najpiękniejsze ❤️