Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laleczkaaaaaa18

Moje cycoryD Zdjecie

Polecane posty

Gość fantastyczne
ale bym sobie mojego wsadził w te cycuszki!

Gość AWhgWRHYRG
Ja tez:D

Gość robert_23rob
cytuję: Czyzby kolejny ktory udaje ze C jest piekne bo wstydzi sie przyznac ze zadna z wiekszymi by nawet na niego nie spojarzala?? a czy cycki są wyznacznikiem atrakcyjności? jeśli według Ciebie tak, to gratuluję...dla mnie ważniejsza jest ładna twarz o regularnych rysach, długie zgrabne nogi, wcięcie w talii i kształtna pupcia. do tego biust b lub c i zdania nie zmienię pod wpływem ja9iejś zakompleksionej dziewczyny :) nie napisałem że nie zaakceptowałbym takich zwisów u swojej partnerki, pewnie nawet bym je w końcu pokochał. ale skoro autorka prosi o opinie to mogę pisać co chcę, prawda? gdyby były tak duże, ale ŁADNE i zadbane to nie wypowiedziałbym się o nich tak niepochlebnie.

Gość już wiem.
o fuu..

Gość jakos
nie chce mi sie wiezyc ze masz 18 ja mam 28lat miseczka 34e i sa o niebo ladniejsze, kobieto zacznij o nie dbac!!!

Gość hahahahahahahahahah
No niestety musze cie zasmucic:) Nie jestem dziewczyna tym bardziej zakompleksiona lecz koneserem DAMSKICH biustow. Damskich a nie desek w dzieciecym rozmiarze.

Gość Cyprysek_18
c= "deska w dziecięcym rozmiarze"? no to te wielkie cycki weszły Ci na część mózgu- naprawdę nie rozumiesz że każdy lubi coś innego? dlatego od razu mówisz że Roberta nie stać na laskę choćby i z wymionami? ;] zaalll

Gość You aint a killa
Mnie osobiście to nazwa cycory odrzuca ;p ale ok Super , że masz duże piersi, plus za duże sutki minus za pryszcze i trochę blado ;]

Gość cycoliz
wszyscy narzekaja a gdyby cie naga zobaczyli to zaraz by im stanal. Ja tam mam ochote bys poczula na nich moj oddech, moj jezyk wokol sutkow może cała sie zaprezentujesz to ci powiem cos jeszcze...

FUUUUUUUUUUJ BEZ OBRAZY TAKIE DOJE TO MOJA MATULA MA ALE ONA PO 50 JEST A TY DOPIERO LEDWO PO NAD 18 NIE CHCE ICH ZOBACZYC ZA KILKA LAT ,JA Z 25 LATEK BEDZIESZ LICZYC,DO PASA BEZ OBRAZY PEWNIE BEDA CI SIEGAC A JAK DZIECKO URODZISZ TO JUZ WOGULE......to ja juz wole byc malusia i chudziutka z tymi mojimi kroglymi pileczkami ktore sexi mieszcza sie w dloniach,2 dzieci juz mam urodzonych,wykarmionych tymi cycuchami http://www.voila.pl/194/y63fs/?1 wiec nie martwie sie ze za kilka lat to mi zwisna do pasa :) i waze tylko 43 kg i facet moze na rekach mnie nosic a ty chyba troszke pulchna jestes i by cie chyba nie uradzil za bardzo

Gość mark 24
najohydniejsze w tym wszystkim są te suty... pryszcze tylko to dopełniają ! a kształt?- hmmm, dla mnie pozostawia wiele do życzenia...

Gość mark 24
aaa, no i nie lubię pulchnych dziewczyn. naprawde nie pisalbym tego, gdyby nie te Twoje proste wypowiedzi i stosunek do mniejszych piersi, "droga" autorko ;]

Gość Cyprysek_18
dobra- mam mały biust, to fakt. wolałabym żeby był większy, ale ZAKOMPLEKSIONA z pewnością nie jestem... więc mówię teraz tak jak naprawdę myślę: MOIM ZDANIEM są brzydkie. no cóż, chciałaś znać zdanie innych... :)

Gość ale ohydne cycore
bleereeee az mnie zemdliło, fuuuuuuuuuuuuuu nie tknoł bym tego gówna

Gość do maluttka88
Fuuuuuuuj Ty krytykujesz duze i obwisle??? Choc nie za bardzo podobaja mi sie piersi autorki to sa 100 razy lepsze niz Twoje - nie dosc ze rozlazle i obwisle to jeszcze male! A male i obwisle to juz tragedia!

Gość do maluttka88
Heh na szczescie nie sa Twoje bo sa z 2002 roku taka data tam pisze a juz sie przestarszylem ze Ty sie chwalisz takim czyms.

Gość SA PASKUDNE

Gość fififą
brzydkie i nieestetyczne.

1.PRYSZCZATE fuuuuuuuj 2. blade 3. targicznie oblesne suty, jak wentyle od jelcza i w chuj za duże :O weź lepiej idź spać ....

Gość Pajacow nie brakuje
Ten nade mna to sto procent ciota:D

Gość FajowskieD

Gość akademiczka....
masz ladne piersi. tez takie chcialabym miec.

Gość Masz super cyce
Większość bab ci zazdrości takiego biustu. Jest 100% OK.

Gość Annelika 24
Wydaje mi sie, czy autorka topiku ma ,,lekka,, nadwage? Musze przyznac, ze spore piersi prezentuja sie najlepiej na smuklym, szczuplym ciele. Obrzydza mnie pulchne cialo i cycki jak krowie wymiona. Ja mam rozmiar 75C i marzy mi sie 75D, to uwazam za ladny, duzy biust. Wieksze nie wchodza w gre nawet jesli sa zadbane. Moj facet dokladnie uwaza tak samo jak ja. Podoba mu sie duzy biust ale nie olbrzymi, olbrzymi go wrecz odpycha. Zreszta mysle, ze otyla 18latka z tak ogromnym biustem to wielkie nieszczescie.

Gość Cyprysek_18
widzę że do innych nie dociera że nie wszystko co duże musi się podobać. tak więc piszę ostatni raz: nie, nie zazdroszczę jej. bo czego? że będą jej zwisać w przyszłości do pępka? że ma nadwagę? że jej ciało jest blade i pokryte pryszczami? że ma okropne, rozlane sutki? czy może tego że jest na tyle głupia żeby założyć tak durny topic żeby tylko "pochwalić" się cyckami? mnie podobają się b lub c, okrągłe, jędrne i z mniejszymi sutkami... czy to takie dziwne? i jeszcze jedno- wcale nie chcę się dowartościować, bo moje mi średnio odpowiadają- są zbyt spiczaste i prawa pierś jest nieco większa od lewej... ale dla mnie najważniejsze jest to, że mój chłopak je kocha, a nie zależy mi na opinii forumowiczów na ten temat.

Gość 100mezczyzna
Wydaje mi sie ze jak ma obwod 70 to pulchna nie jest- do wszystkich zazdrosnych pasztetow z malymi cyckami. a do malutkiej 88 czy jakos tam chwalisz sie czy sie zalisz? Bo na jednym topicu znalazlem sie jak sie skarzysz ze ci cycki wisza jak jeszcze raz znajde to wkleje linka. Ten sam tekst o tym ze juz dwoje tam jest bobasow wykarmilas tymi cycuchami i tak dalej i tak dalej. I ze kazde karmila rok etc.etc. To w sumie dosc sie prowadzila bo jesli 88 to jej rok urodzenia to dosc szybko sie dzieciarni dorobila. Skoro juz zdazyla w ciazy chodzic i kazde urodzic i rok karmic. No no

Gość laleczkaaaaaaa18
Nowe foto moich piersi http://www.pokacycki.eu/photos/showdet/3746 Mam nadzieje ze lepsze:) Jak na razie maja najlepsza srednia ze wszystkich piersi na tym portalu:) Do wszystkich ktorzy mnie obrazaja: srednio obchodzi mnie Wasze marne zdanie.