Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laleczkaaaaaa18

Moje cycoryD Zdjecie

Polecane posty

Gość Pablo24
A mnie sie podobają i te stuki mojalą aby je possać. :-) ;-)

Gość Adrian1990
Cos mi sie wydaje ze deseczki maja odruch wymiotny z zazdrosci:P I nie piszcie ze serio jestescie facetami, ale ze macie jeszcze wieksze ale jedrne, albo takie albo srakie, bo mowic to sobie mozna. Jak nie pokazecie mozecie przestac sie wysilac na wymyslanie nowych nickow i zalosnych zazdrosnych komentarzy

Gość panna niby kto
a ja chciałabym wieksze ech :(

słuchaj, nie jesteś kobietą, więc nie masz zielonego pojęcia co czułbyś, gdybyś nią był. przyznaję, że: -nie przepadam za moim biustem -prawa pierś jest lekko większa niż lewa -chciałabym mieć troszkę większy biust ALE: -nie chciałabym mieć aż tak dużego choćby i ze względów estetycznych (moim zdaniem ubrania lepiej wyglądają na mniejszym) -NIE PODOBAJĄ mi się te suty- wolałabym mieć małe, ciemne i stojące (nie mam takich więc nie przemawia przeze mnie zazdrość) i żaden facet, który odbiera kobiety jako zakłamane i wiecznie zazdrosne kobiety nie przekona mnie i nie wmówi, że jestem ZAZDROSNA, bo nie. i mimo że nie przepadam za swoim biustem wolę mieć taki niż ten ze zdjęcia.

powinno być oczywiście: "i żaden facet, który odbiera kobiety jako zakłamane i wiecznie zazdrosne ISTOTY" :D

Gość odgrzebywacz_tematow
:D

Gość firek
Fajne cyce.Pobawiłbym się nimi.Ale te baby są zawistne !!!!!!

Gość Pasjonat
CZy miedzy te wspaniałe i podniecające cycuszki przjmujesz napalonego i spężystego ...