Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lasss

dlaczego wiekszosc z was wolalaby corke niz syna?

Polecane posty

Gość ja syna bezwarunkowo
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość elle22
Pewnie dlatego ze corki zazwyczaj sa bardziej zwiazane z matka, nawet jak juz wyjda z domu i sa dorosle.

ja tez mam corke ale nie planowalam plci i nie myslalam co sie urodzi. czasem mysle ze syna tez dobrze miec.

Gość ankaskakanka33
Ja zawsze chciałam mieć syna,mój mąż też marzył o potomku.Kiedy na USG lekarz powiedział że będzie dziewczynka on nadal miał nadzieję że będzie jednak chłopak.Ale ja już nie chciałam syna!Chciałam córkę.I jak będę miała drugie dziecko to też chciałabym mieć córkę.Może dlatego że mam siostrę i wiem że zawsze mogę na nią liczyć i chciałabym by moja dziewczynka też miała taką bratnią duszę.

Gość gruba kulka
wręcz przeciwnie - gdzie nie zapytam - większość chce synów!! a zwłaszcza jako pierworodne dziecko. Bardzo się cieszę, że są jednak osoby wolące córki - chociaż po porodzie wszystko się odmieni. Ja marzyłam o córce, mam syna i uważam, że lepiej być nei mogło :) córka była później i okazało się, że nie ejst ani lepsza ani gorsza niż syn - po prostu zupełnei inne dziecko. syn synowi pewnie tez nie bylby rowny i corka corce

Gość uuuu111
stanowczo syn, faceci mają łatwiej w życiu

b sama jestem kobieta i wydawalo mi sie ze latwiej mi bedzie porozumiec sie z 2 kobietką nawet jesli bedzie sporo młodsza... ale to tylko złudzenia :D:D:D

Gość dorcia33
Ja tez syna!!Hej załozycielko tematu masz przeterminowane dane!!

Ja chciałam córeczkę i mam, zawsze chciałam. Zawsze też chciałam bliźnięta, ale tylko w wersji męskiej ;) To w planach ;)

wolą córkę żeby je ubierać i przebierać jak laleczki przecież wokoło tyle różżżżżżżżooooowych rzeczy że aż głowa boli. Kiedyś widziałam matkę z córką miała może około 5 miesięcy i tak wózek różowy kocyk różowy ubranko różowe smoczek różowy no po prostu wszystko. Jak ja będę miała kiedyś córę to nigdy nie ubiorę ją całą na różowo bllle chodź różowy lubię ale nie do przesady. jednak mimo wszystko wolałabym chłopca

Gość ankaskakanka33
Wiecie co tak naprawdę to najważniejsze żeby dziecko było zdrowe

Gość ciekawskadziewucha
Ja za pierwszym razem chciałam córeczke bo zawsze wydawało misie ze małe dziewczynki sa śliczniejsze i słodsze od chłopców. Trafił mi sie chłopiec I jest prześliczny i przesłodki z ta grzecznościa róznie bywa... tak czy inaczej znów jestem w ciąży i jest mi juz obojetna płeć

Gość Joela
No a ja mam 3 coreczki i juz nie chcę synka.kiedys beda zieciowie

Gość prywatna sekretarka
ja sie z tym zgodze i chce córe:D ale najwazniejsze zeby bylo zdrowe:)

Gość chłopaczycya
hej mamy wszytskich synków, napiszcie czy umialyście to jakoś zaplanowac cyz po prosut się Wam udalo?

Gość ciekawskadziewucha
mój maz ma samych braci i samych kuzynów wiec u mnie to było przewidywalne