Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obiektywny mlody facet

spotkalem mila ladna inteligentna dziewczyne ale...

Polecane posty

ma 26lat i jest dziewica kurwa nie dziwi was to? bo mnie bardzo zastanawam sie jak taka fajna ladna dziewczyna .. zdebialem jak mi powiedziala:O

Gość haslodostepu
to ja rozdziewiczysz:D jeszcze ci zle?:D

a mnie to nie dziwi, moja siostra jest mila ladna i inteligentna i nawet nigdy faceta nie miala...fakt ma 22 lata, ale chyba sie nawet nie calowala!! spotykala sie na radkach, ale z zadnym nie wiecej niz 2 razy!! ja nie wiem czemu tak jest, ona nie ma wcale za duzych wymagan, charakter tez w porzadku...chcialaby juz miec druga polowke, ale :-(

Gość osoba_trzecia
To straszne co cię spotkało, jak ty dasz radę dalej z tym żyć? Taka trauma w młodym wieku - ale jesteś silny, dasz radę :P

Gość facetom trudno dogodzic
dziewica zle bo cnotka niewydymka:o nie-dziewica gorzej bo sie puszcza:O

Gość ererere
i własnie dlatego za chiny ludowe nie przyznam sie do dziewictwa :O z poważaniem Dziewica

Gość agniesiaaa23
jak ci krew poleci to sam sie zorientuje tego nie da sie ukryc

Gość o jej o jej o jej
szukaj DZIURY w całym...

Gość ererere
ja poleci tto trudno , ale przed nie przyznam sie - już taki jeden mnie wyśmiał z tego powodu a niby był inteligentny.... :O po prostu mam uraz :O

nie rozumiem jak taka ladna mila i sympatyczna dziewczyna ktora podoba sie facetom nie ma zadnych doswiadczen w tym wieku?

spotykamy sie 3mc powiedziala mi pewnego razu jak sie calowalismy i bylo goraco

Gość zabeczkaaaaaaaaaaaaa
ererere ile masz lat?

Gość oto jaaaaa
Też mam 26 lat i też jestem dziewicą. I się nie przyznam, nie chcę patrzeć na zdębiałego faceta:O

do tej pory nie potkałem jeszcze dziwwicy w wieku powyżej 19 lat, a ta jest podejrzanie stara

Gość ererere
to ja Ci odpowiem: w liceum sie całowałam, pierwszy poważny facet na 1szym roku studiów, przez r10 mies na współżycie sie nie zdecydowałam bo widzialam coraz wiecej róznic między nami ,,, w sumie nie żałuję drugi związek - facet mnie wysmiał jak sie dowiedział, miałam 24 lata trzeci związek - trwał 3 mies, jakos nie stało się.... pieszczoty itd byly ale nigdy nie doszlo do stosunku.... w ogóle jakoś nie układa mi sie z facetami , słysze od nich wciaz to samo: " jesteś wspaniała, cudowna, ułożysz sobie z kimś życie" :( mam juz 27 lat i coraz mniejszą ochotę aby próbować... może jestem śmieszna, żałosna, nie wiem... jestem jak wiśniewski "jestem jaka jestem" ;):P

zdębiałem kolejny raz

Gość o jej o jej o jej
młody - uspokój się :) znam wiele kobiet, które w wieku 30 lat mają za sobą max 2-3 partnerów. Zakladając, że "Twoja" zacznie teraz to i tak będzie sie spokojnie trzymała średniej. O ile w ogóle mozna w tych sprawach o średniej mówić. Tak czy siak - mnie to nie dziwi. Wg mnie nie masz powodów do zmartwień. Kobieta albo ma zasady a to duuuży plus albo coś z nią nie tak a o tym coś prędzej czy później się przekonasz. Gdybanie niczego nie zmenia. Pzdr i do dzieła :)

Gość 26latkaaaaaaaaa
ererere ja mam to samo:O i chyba umre w takim stanie a mam taka ochote na seks ze sama nie wiem czy sie nie"puszcze z pierwszym lepszym:P bo ile mam czekac ....doluje mnie to:(

Gość ererere
ja na razie nie mam instynktu macierzynskiego i modle sie aby nie odezwal sie nigdy bo co wtedy zrobie... czasem mam wrazeie ze jestem dinozaurem... na szczescie jakos ostatnio nie mam doła z tytułu brazu zwiazku ale bywają takie dni tygodnie kiedy mam... wtedy usze zacisnąć zeby po prostu... adzieje na zwiazek to juz chyba dawno straciłam dobrze, ze chociaz na forum int można sie dowiedzieć, ze jest ktoś podobny///

Gość daltonistka_
ja miałam 26,5, wcześniej jakoś się nie ułożyło, ale jak słyszałam pytania, "jak ty się uchowałaś?"to mnie szlag trafiał....

Gość 26latkaaaaaaaaa
ja tez juz nie mam nadzieii to mnie pzreraza a instynkt macierzynski jzu mam:o ubolewam nad tym bo marze o swojej rodzinie a nawet nie mam faceta mam 26 lat i ...nic:O tak bardzo bym chciala:O poza tym jak juz jakis sie trafi to czuje ze z 2 tyg nie pozwole mu wyjsc z lozka taka mam chcice:P:D pomarzyc mozna, nie?:(

Gość 26latkaaaaaaaaa
daltonistka_ a teraz ? cos sie zmienilo?

Gość hex
"a mnie to nie dziwi, moja siostra jest mila ladna i inteligentna i nawet nigdy faceta nie miala...fakt ma 22 lata, ale chyba sie nawet nie calowala!! spotykala sie na radkach, ale z zadnym nie wiecej niz 2 razy!! ja nie wiem czemu tak jest, ona nie ma wcale za duzych wymagan, charakter tez w porzadku...chcialaby juz miec druga polowke, ale" ale jednak cos z nią musi byc nie tak

Gość daltonistka_
26latkaaaaaaaaa-w jakim sensie? straciłam dziewictwo jak miałam 26,5, teraz mam prawie 28(no we wrześniu)i nadal z tym samym facetem jestem:)