Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boli mnie kto pomoże

boli mnie, pomoże ktoś?

Polecane posty

od jakiegoś czasu boli mnie taki kawałek ciała - między pochwą a odbytem. piecze, kiedy sikam. to miejsce nie jest czerwone, opuchnięte ani nic. co mam robic? do jakiego lekarza isc? miał ktoś coś podobnego? :(

Gość sssłodko
Współżyłaś z kimś ostatnio ?

nie

raczej się niczym nie zaraziłam od nikogo, co to może byc? :(

Gość ja onaaa
bede standardowa io powiem Ci: idz do lekarza, lub poszukaj w necie maści na to co Ci dolega, wpisz w google to ze piecze itd i moze cos sie znajdzie. a poki co jak masz rumianek ekspersowy w domu to zaparz sobie dwie torebki nalej do miski i tak sie zamocz i posiedz troche a torebki z tego rumianku wloz sobie w majtki najlepiej na jakas podpaske zlagodzi to pieczenie. (przechodzilam przez cos podobnego)

a długo ci się coś takiego utrzymywało? bo ja nawet nie wiem, do kogo isc z takim problemem... w ciagu dnia to mnie nie boli, tylko jak sikam, to szczypie tak, jakbym miała coś tam podrażnione...

Gość ja onaaa
a swedzi w ciagu dnia i wogole? jak cos to chyba do ginekologa

nie, w ciągu dnia w ogóle nic nie czuję...

Gość ja onaaa
to jak robisz siku to przykładaj sobie w to miejsce np wacik zeby siku tam Ci nie leciało

pomyślałam, że to moze byc jakaś grzybica, ale objawy mi się nie zgadzają...

już właśnie zaczęłam tak kombinowac... najgorsze że nie wiem, od czego to mi się zrobiło.

Gość ja onaaa
no to co ja mialam to wlasnie byla grzybica.. okropne.. chyba z ponad miesiac mi sie trzymalo... tylko ze mnie oprocz pieczenia strasznie swedzialo i niemal caly czas musialam sie tam drapac :O

mnie nie swędzi, nie mam upławów, nie chce mi się cały czas sikac. a Ty dostałaś jakieś maści, czy leczyłaś się ziółkami?

Gość mysle ze to pomoze
obmywaj sie naparwm z nagietka, kup sobie maść tormetiol albo sudocream

Gość martelka
jak cie to piecze tylko wtedy kiedy sikasz, to może jest to związane z twoim odżywianiem sie? Może jesz coś ostrego i mocz jest bardziej żrący i dlatego piecze? Nigdy o czymś takim nie słyszałam i tak mi się skojarzyło z jedzeniem. Przejdź się do lekarza, może nawet niekoniecznie do ginekologa, a do internisty i powiedz o tym. Być może ma to związek z dietą, może z jakimś stanem zapalnym...? No co, my wróżki? A może sie podcierasz papierem ściernym? ;) :)

Autorko, byc moze masz zwykle podraznienie - np. od bielizny(nie powinno sie nosic gaci bez wkladki, bo przez chemikalia moga powstac wlasnie podraznienia). Sproboj lagodzic ten bol 0 tak jak ktos to powiedzial, np. rumiankiem.

spróbuję z tymi maściami i naparami, mam nadzieję, że pomoże ;) może i ma jakiś związek z jedzeniem, ostatnio nie jadam zbyt zdrowo... papierem ściernym się nie podcieram, tylko czasami domywam się szczotką do paznokci. żarcik ;)

byc może coś w tym jest, jak nosiłam wkładki, to nic mi nie było... ostatnio nie zakładałam i zaczęło mi się tak robic...

dzięki wam wszystkim za odpowiedzi, mam nadzieję, że cokolwiek mi dolega, to szybko przejdzie dzięki waszym radom 🌼