Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dasasccvv

co byscie zrobily na moim miejscu?

Polecane posty

Gość dasasccvv

Czesc! mam 20lat i od roku biore tabletki anty. jest to dla mnie spore obciazenie finansowe ,oczywiscie chlopak mi duzo pomaga ale zaczynam sie zastanawiac czy ich nie odstawic. seks uprawiamy z 4 razy w miesiacu i chyba moglibysmy jakos inaczej sie zabezpieczyc ,co innego gdybysmy uprawiali go czesciej..... z drugiej strony w ciaze tez zajsc nie chce.

popros chlopaka by ci dawal pieniądze na tabletki:P bądż sie do nich dokladal:P

Gość dasasccvv
tak doklada sie i czasem daje ale dlamnie to glupia sytuacja tak brac

Gość jojojjjj
głupie to ale gumki też kosztują - niemówiąc o takich za 2zł to trzeba dać na durexy 3szt z 8zł - jeśłi kochancie się 4 razy w miesiącu to to się opłaca ale jeśli częściej to jest jak jest ale wiem o czym mówisz - też tak miałam: kasy brakowało i odmawiałam sobie czegoś innego żeby kupić tabletki a facet jakoś nigdy niepomyślał żeby mi dawać kase na nie - do tego dochodziła kasa na lekarza i na badania - a jak już zaczęły dochodzić skutki uboczne to rzuciłam to świństwo - gumki kupował zawsze on więc i było "po równo" i przez 5 lat niebyło żadnej "wpadki" ani nawet przypuszczenia wpadki - potem powrót do tabletek bo przesuwałam okres ze ślubu i znów odstawiłam bo na mnie koszmarnie wpływają one

Gość Sylwiusinek_20
Mój chłopak zawsze daje połowe kwoty. Sądzę, że powinnaś z nim o tym porozmawiać, bo to żaden wstyd.

Ja też mam z tym problem bo moje tabletki są drogie, kosztują 50zl jeden blister. Moj chłopak płaci 150 zł na 3 miesiace i też mi glupio ale jak go poproszę to nie odmówi. Jednak w poniedziałek jadę do lekarza i poproszę panią o tańsze tabletki, bo są podobno za 20 zł. Zastanawiam się tylko czy tak samo skuteczne, jak myślicie?

Gość dasasccvv
dziekuje za wszytskie wypowiedzi :) jojojjjj-tak dokladnie mowie o tym co mi napisalas . chlopak chetnie daje mi pieniadze ale dla mnie to troche glupia sytuacja. żabka011 -zdecydowanie zmien tabletki na tansze ,sa rownie skuteczne. a ja jednak zostane przy tabletkach do skonczenia szkoly ,zeby nie bylo niespodzianek.

Gość envie***
ja mam podobnie...co prawda ja baralam tańsze tabvletki na poczatku przez które nie najlepiej się czułam ale pogadałam ze swoim facetem czy sie bedzie dorzucał do drozszych zebym sie mogla lepiej czuc... Moje zdanie jest takie ze to nie tylko kobieta powinna dabac o antykoncepcje- facet tez powinien sie dokladac!!

Gość dorotka084
ja place za microgynon 14 zł. nie moga wam zapisywac tanszych tabletek? wcale nie sa zle przez to ze sa tanie, nie prytylan ani kg, nie mam zadnych mdlosci nic;]

O NIE. 50zł to rzeczywiscie majatek tyle kosztuja najdrozszemi znaje tabletki no chyba ze twoja kosztuja z 80zl ale to i tak nie duzo na meisiac:| Na Twoim miejscu szCZelilabymse W łeP hahahahahhaa :D

Gość gdggghhh
paula2890- nie bardzo zrozumialam twoja wypowiedz, pewnie masz z 16 lat. proponuje rozdzielic wydatki na anty.na pol

Gość męzatka
dasasccvv: Moge ci doradzić. Jeśli tak sie sprawy maja to rzeczywiście porozmawiaj z chlopakiem czy faktycznie nie mógłby sie tez dokładac po połowie na tabletki( dla was). A jesli nie bedzie tym zbytnio zachwycony to moze pomyśl nad inną metodą. ja od kilku lat stosuje metody naturalne. Ale wszystko zalezy co i jak> Jakie masz cykle. jak narazie to u mnie jest jak w książce. Jestem zadowolona. Nie musze wydawac kasy na jakies tabletki bo mam to zaoszczedzone, i nie truje sie.