Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eddna__

skad to sie bierze - taki sposob wychowania ?

Polecane posty

Gość eddna__

niech mi ktos powie, ktory moment wychowania dziewczynek jest przegapiany, ze nie potrafia one pozniej naprawic samochodu na przyklad ??

Gość eddna__
no ale w zasadzie kazdy mezczyzna potrafi cos tam dlubnac w samochodzie, a w przypadku kobiet to nie dziala... Skad oni czerpia wiedze na ten temat ? Od ojcow? Czemu ojcowie nie udzielaja takich rad corek ? Gdzie w wychowaniu corek umyka ten moment, ze one sie tym nie zainteresuja?

Gość eddna__
A dlaczego nkektóre są tak niewychowane, że nie chcą kulturalnie dawać d... tylko udają zakonnice?

Tutaj też chodzi o budowę mózgu bo są różnice. Faceci maja mózg bardziej "techniczny" a kobiety "uczuciowy" tak to można najprościej określić

Gość esmeralda35
wiesz wychowanie nie ma tutaj nic do rzeczy,chodzi tutaj bardziej o indywidualne predyspozycje czy tez zainteresowania. osobiście znam kilku chłopaków ,którzy nie potrafią nic zrobić przy samochodzie .

taka głupia tradycja :D ale warto zeby każda kobieta umiała zmienić koło lub żarówkę ; dla własnego bezpieczeństwa

Gość utaaa
potrzeba matką wynalazków;) jestem kobietą i mająć mężą ciepłe kluski musiałam wiele, oj wiele nauczyć się z typowo męskich zajęć. Ogólnie rzecz biorąc na technice znam się bardziej od mojego faceta, a z natury jestem wyjątkową romantyczką

Gość eddna__
mnie sie wydaje, ze wlasnie to nie jest kwestia zainteresowan dzieci, tylko kwestia wychowania. Czy aby na pewno mali chlopcy nie chca sie bawic lalkami? Mnie sie wydaje, ze by sie bawili, gdyby im je dano i tak samo dziewczynki samochodzikami...

\"niech mi ktos powie, ktory moment wychowania dziewczynek jest przegapiany, ze nie potrafia one pozniej naprawic samochodu na przyklad ?? \" są takie co się interesują kwestia indywidualna :O chociaż wszystk0o pewnie zmierza do rozkładu normlanego