Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DobyCzłowiek-Chyba*

Dlaczego mężczyzna zdradza?

Polecane posty

rozumiem, że ci nie będzie przeszkadzać jak i ona z kimś "zje kanapkę" ??

Gość omelkkka
Chyba nie znacie tego "Co oczy nie widzą,tego sercu nie żal"

nie -tego nie znamy znamy CZEGO oczy nie widzą...........

Gość a moim zdaniem to jest tak
nie mam na myśli żeby codziennie się kochała z innym facetem ale gdyby to była sprawa incydentalna to myśle, że nie robiłbym z tego afery. W końcu każdy ma prawo zaszaleć

omelkkka Chyba nie znacie tego "Co oczy nie widzą,tego sercu nie żal" znamy i co w związku z tym?

Gość emilka wawa
do zawsze szczerego powody zdrad zon np. mąz, który zneca sie nad żona psychicznie i fizycznie i ona nie kocha go, a wrecz nienawidzi skurwysyna.

a może ona codziennie lubi jeść z kimś innym kanapki? to już zmienia postać rzeczy? przecież to tylko kanapka.......

powody zdrad zon np. mąz, który zneca sie nad żona psychicznie i fizycznie i ona nie kocha go, a wrecz nienawidzi sk**wysyna. to nie powod a wymowka takie zachowania faceta jest powodem do rozwodu a nie zdrady

do zawsze szczerego powody zdrad zon np. mąz, który zneca sie nad żona psychicznie i fizycznie i ona nie kocha go, a wrecz nienawidzi sk**wysyna. co za bzdura no- chyba że bzyka się z sędzią , który będzie wydawał wyrok w czasie rozwodu, a ona chce wnieść o alimenty na siebie

zawsze szczery Tak, jestem facetem :P. Może teraz mam znależć topiki na których wypowiadałeś się chociaż temat był o babkach? czepiasz się :P. Mam prawo napisać dlaczego faceci zdradzają, bo może kiedyś mnie coś takiego spotkało, albo rozmawiałam z jakiś o tym. Ty akurat nie masz nic w tej sprawie do powiedzenia, a gadasz dużo, nie na temat.

monis, masz calkowita racje, we wszystkim, od a do z, niezaprzeczalnie i bezwarunkowo :-) a wracajac do dyskusji, to zdania jak te "o kocie" to kolejna wymowka tym razem ze strony facetow

dziarska pała jakby kot jednej dziury pilnował to by z glodu padł heheh to ci dopiero podsumowanie hahahha:P ale macie klopot... kto ma zdradzac - bedzie zdradzal... pytanie zadane dlaczego facet zdradza jest z zalozenia pytaniem , na ktore nie ma jednoznacznej odpowiedzi... a tu wywody... jakby od tego zalezalo ludzkie zycie;P:P:P tu co drugi topik poswiecony jest zdradzie ect... juz sie niedobrze od tego robi...

Gość emilka wawa
do zawsze szczerego owszem jest to powód do rozwodu, ale to nie sa łatwe sprawy ,wiec pozostaja małe przyjemnosci w formie jedzenia kanapek :)

Predatorka - ja tak uważam. trzeba urozmaicac sobie życie bo inaczej zajoba mozna by dostac przeznp 25 lat seksu z jedną kobietą. Ja jestem ze swoją od 5 i mam czasem wrażenie, że posuwam własną siostrę. Mały wyskok jest ok, co innego jak ktos regularnie sypia z kochanką od 5 lat i ma tam drugi dom. Mały boczek nie zaszkodzi, trzeba tylko pamietać kto jest na pierwszym miejscu.

owszem jest to powód do rozwodu ciesze sie, ze to rozumiesz ale to nie sa latwe sprawy - tak tak, mistrzynie woali i komplikowania tego co proste - kolejna wymowka predatorko - mylisz sie, powod zdrady jest jednoznaczny - egoizm w czystej postaci

szczery... ale nie przetlumaczysz tego miloinom i nie zmienisz swiata.... jak widac nie kazdy to pojmuje.... zauwazyc swoj egoizm jest cholernie trudno... latwiej szukac winy u drugiej strony... dlatego mnie te temnaty draznia, mecza i sa juz pieronsko nudneeeee

szczery... ale nie przetlumaczysz tego miloinom i nie zmienisz swiata wiem o tym doskonale, ale czy to powod bym nie pisal o tym, gdy mam na to ochote? :-)

Ja uważam że każdy facet jest tak samo zbudowany. Ma taką specjalną końcówke którą jak się troszke kobieta pobawi tyo facet będzie happy. U wszystkich nas jest tak samo. Zrobicie nam laske i bdziemy zadowoleni - od tego jest żołądź. Każdy penis działa tak samo. Natomiast kazda kobieta jest inna. Macie gdzie indziej punkt G, macie gdzie indziej punkty erogenne każdą z Was podnieca co innego. Jedna lubi jak sie ja głaszcze po szyi a inna po nadgarstkach. Dlatego faceci zdradzają bo chcą nowych wyzwań. Jak się nauczymy partnerki to chcemy zdobyc nową - bo faceci to zdobywcy. Dla nas zdrada to tak jak Korona Świata dla alpinisty - trzeba zaliczyć wszystkie szczyty. Czy to jest jasne?

wszak ja ci nie zabraniam pisac czego i kiedy chcesz.... hahah:) a ze temat jest juz oklepany i niczego nowego tu juz nikt nie wymysli... wiec się ozieble sie pozegnam.....:P

Gość emilka wawa
zawsze szczery Ja to wszystko swietnie rozumiem.Ale najłatwiej sie mowi o rozwodach stojac z boku i radzic komus.Ok. Koniec smutów. Carpe diem i pieprzmy sie do woli !!!!!! bo zycie jest krótkie.

Ja to wszystko swietnie rozumiem.Ale najłatwiej sie mowi o rozwodach stojac z boku i radzic komus.Ok. Koniec smutów. Carpe diem i pieprzmy sie do woli !!!!!! bo zycie jest krótkie. wybacz ale teraz to nie wiem o co ci chodzi najpierw podajesz przyklad ze znecaniem psychicznym jako powod do zdrady, nastepnie stwierdzasz ze to nie proste, teraz wyskakujesz z carpe diem...no nic tak, naturalnie masz racje :-)

Gość emilka wawa
Wszystko jest jasne dziarska pało. Więc do dzieła~!!!!!!1. Zdobywaj szczyty i odkrywaj nowe punkty GGGGGGGGGGG :)

Gość emilka wawa
do szczerego Kobieta zmienna jest !!! I nigdy ich nie zrozumiesz :)

Kobieta zmienna jest !!! I nigdy ich nie zrozumiesz to akurat maly problem, wiekszy jest taki, ze same siebie nie rozumiecie :-)