Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DobyCzłowiek-Chyba*

Dlaczego mężczyzna zdradza?

Polecane posty

Gość fhdhdfhjdfjh
"zona seksu nie lubi, ma swiety spokoj, on ja kocha, sznuje, jest jego podpora i nosi ja na rekach ... " a ja się pytam PO CHUJA KOBIETA KTÓRA NIE LUBI SEKSU WYCHODZI ZA MĄŻ i niszczy życie frajerowi który się w niej zakocha??????????????? dlaczego nikt o to nie pyta? co to znaczy nie lubi seksu? jak nie lubi to niech się nie pcha do małżeństwa tylko idzie do klasztoru. a jak nie lubi z nim - to po chuj za niego wychodzi? dla kasy? dla pozycji społecznej? dla dzieciaka? bo koleżanki już mają oczojebne pierścionki a ona nie? tak tak wiem że zaraz padną opinie typu że miłość to coś więcej niż seks, że facet to świnia, że tylko o jednym... a prawda jest taka że dla normalnego człowieka seks to okazywanie miłości (a w głowach niekltórych świętojebliwych bab to wynaturzenie) a jak się kogoś kocha (swojego męża) to się kocha seks z nim. i koniec kropka. więc jak macie jakieś dysfunkcje seksualne to najpierw do lekarza a potem przed ołtarz. a nie marnować zycie zdrowym ludziom. a jak już wychodzicie za kolesia który was brzydzi ale ma kasę, dom czy cos jeszcze to wypadałoby się wywiązywać z układu zwnaego "prostytucją małżeńską"

fhdhdfhjdfjh -> ładnie to ująłeś/łaś. BRAWO! :classic_cool:

Gość fhdhdfhjdfjh
ujęłaś ujęłaś baba ze mnie ale chuj mnie strzela jak czasem czytam o tych "kochających i idealnych żonach" których jedyną wadąjest ze nie lubia seksu, a facet zamiast je kochać i na rękach nosić i delektować się tym, że dostąpił łaski przebywania w pobliżu takiego ideału to idzie na boki. albo jeszcze lepszy numer- faceta trzeba krótko trzymać, a seks to nagroda za dobre sprawowanie.

Gość usłyszane w rozmowach w toku
:) gościu powiedział tam, że zdradzał żone bo una nie była otwarta, nie chciała się kochać i go noie zaspokajała. Wtedy prowadząca się zapytała czy jak by ona robiła to czego on chce to czy by jej nie zdradzał, a on mówi jej, że nie bo wtedy były by trójkąty!!! To właśnie męski rozum:(

Gość nie lubię idiotek
ale i idiotów też nie lubię dlaczego pieprzycie takie farmazony, że niby faceci to tylko o ciupcianiu myślą, a u kobiet to różnie bywa TO FACET JEST DO DOOOPY, jeżeli twierdzi, że żona nie lubi seksu, albo, że przestała lubić... nikt zadowolony z seksu nie rezygnuje z rozkoszy... ale faktycznie, gdy facet jest tylko ruuuuuchaczem bez umiejętności, to kobieta woli udawać zimbną, a nawet po cichu udawać, że nie widzi skoków w bok... ale spokojnie... do tej pory to facetom "wybaczało" się zdrady... ale to już ich ostatnie podrygi... kobiety będą tak samo bawiły się gnojkami, już w tej chwili zdradzają z równym powodzeniem... nie wspominając ilu ojców niebiologicznych wychowuje dzieci... ale cieszcie się z rżnięcia lasek, zanim zauważycie, że to ktoś rżnie Was

Gość fhdhdfhjdfjh
a ja nie lubię takich kretynek jak wyżej wyznających moralnośćkalego jak facet zdradza to chuj a jak kobieta zdradza to super i im się należy. co to jest kurwa za równanie w dół???? poza tym nie mowa tu o kobietach które mają dupiastych facetów bez umiejętności seksualnych (bo dziwne że kochanki są z tych umiejętności zadowolone) tylko o normalnych facetach którzy trafili na oziębłe flądry. poza tym jak widzisz że facet jest do dupy w łóżku i cię nigdy w życiu nie zadowoli a sesk z nim to orka to ponawiam pytanie: PO CHUJ WYCHODZISZ ZA NIEGO ZA MĄŻ!!!!????????? (możliwe odpowiedzi patrz wyżej).

Gość nie lubię idiotek
i idiotów nie lubię jeszcze bardziej ale całkowitych kretynów nie potrafiących czytać ze zrozumieniem to już sobie daruję bywaj!!!

Gość fhdhdfhjdfjh
a gdzie ja niby czegoś nie zrozumiałam? bo piszesz że oto kobiety się wyzwolą i będą zdradzać facetów i to będzie cool z czego ty jesteś taka dumna? najpierw piszesz że zdardzający to fiut a zaraz potem uważasz że kobiety mają swiete prawo by to samo robić i jeszcze być z tego dumne (na pohybel męskim świniom???)

Gość fhdhdfhjdfjh
no a jeszcze jak się udało zaciążyć z kochankiem i mąż wychowuje dziecko jak swoje to dopiero powód do dumy dla kobiecego rodu, nie? bo my takie pokrzywdzone przez całe stulecia to teraz im pokażemy żałosne

fhdhdfhjdfjh -> :D:D:D:D właśnie doopa za dobre sprawowanie :D:D:D:D no to przestałem się dobrze sprawować :D:D:D:D:D:D:D :classic_cool: i brutalnie ostrzegłem,że nie ona jedna cipkę miedzy nogami nosi :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość ale ona ma rację
... nic nie zrozumiałaś z jej złośliwego wpisu...

Gość fhdhdfhjdfjh
--->xyzed - to nie komuna zeby towar reglamentować - wolny rynek jest

ha nawet tego na kartki nie było :D:D:D:D:D:D:D

Gość emilka wawa
Rozumiem wiele przypadków zdrad u mezczyzn np. jesli facet nie ma sexu czy malo czy nie zaspokaja go kobieta. Ale jednego przypadku nie rozumiem, kiedy wlasnie facet ma wszystko w łozku i sielanke w domu i zdradza kobiete.Na pytanie dlaczego to robi , twiedzi, ze jest tylko facetem i wilka ciagnie do lasu....a jednoczesnie krzyczy , ze kocha ją. Kobiety inaczej pojmuja jednak miłosc.Jezeli kochaja to nie zdradzaja, a faceci niestety oddzielaja miłośc od sexu i to jest smutne.

Jezeli kochaja to nie zdradzaja, a faceci niestety oddzielaja miłośc od sexu i to jest smutne. punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia

punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia raczej od umiejscowienia się punktu G ;)

Facet zdradza, bo nie widzi w tym nic złego, seks z inną to tylko zwykłe ruchanie :classic_cool:. Ale kiedy jego kobieta by sobie poszła na takie 'zwykłe ruchanie' to on jej tego nie wybacza i ogólnie jest dziwką :P.

generalnie to obie strony zdradzaja dokladnie z tych samych powodow ale ze walka plci trwala trwa i trwac bedzie i to powod, ze pojawiaja sie takie wpisy jak monis\'y(a)

zawsze szczery Moje imię jest polskie :P. Mam w D. walkę płci i tak zawsze wy 'to macie w genach' :D. A mi to lata.

a tak na marginesie temat dotyczył dlaczego faceci zdradzają, no więc na ich temat się wypowiadam :P. Chcesz to załóż temat kto bardziej, a kto mnie zdradza hah . bez odbioru :P.

Gość emilka wawa
Owszem.Kobiety tez zdradzaja ale maja wtedy powody ku temu a faceci robia to dla sportu :)

Gość a ja uwielbiam pizze
to znaczy, że do końca życia mam niczego innego już nie jeść

faceci robia to dla sportu a nie dla spuszczenia z krzyża? dla sportu to można pobiegać

Gość a moim zdaniem to jest tak
seks to jest taka sama czynność jak wspólne jedzenie czy dajmy na to granie w scrabble albo wspólne przesadzanie kwiatów. Najbardziej lubię to robić z żoną ale co sie stanie jak zjem kanapkę z kimś innym.

Najbardziej lubię to robić z żoną ale co sie stanie jak zjem kanapkę z kimś innym. zapytaj zone i sie dowiesz co sie stanie :-)

Gość a moim zdaniem to jest tak
wcale jej nie zamierzam pytać