Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna-skromna

Suknia do 500zł - istnieje taka?

Polecane posty

Gość panna-skromna

witam. We wrześniu biorę ślub a po nim bardzo małe przyjęcie w restauracji ( max. 15 osób). Nie wiem tylko jaką kupić sukienkę, chciałabym aby była skromna i tania, jak cała uroczystość. Tyle że w salonach nie ma tanich, skromnych sukienek, wypożyczenie to tez koszt ok. 1000 zł, wiec skąd wziąść taką sukienkę? Chciałabym na nią wydac ok. 500 zł ale powinna być też w dobrym guście, w końcu to ważny dzień. Macie jakieś pomysły skąd wziąść taką sukienkę?

Gość Czerwona Śliweczka
ja sprowadzałam z chin - piękna suknia!!!! Jestem bardzo zadowolona. Czekałam chyba 2 tyg na nią. Kosztowała 550 zł z przesyłką

Gość dokładnie - Allegro
można tam kupić ładną sukienkę, raz użytą, za 300-400 zł, często nawet z dodatkami - dziewczyny często po prostu chcą się pozbyć sukienki, bo choć piękna, zajmuje im pół szafy w małym mieszkanku... powodzenia!!!

Gość evvvunia
do czerwona sliweczka : mozesz napisac z jakiej strony sprowadzalas ta suknie? bo wlasnie slyszalam ze kilka dziewczyn sprowadzala jakos z chin i byly zadowolone i tanio! gdzie to znaleźć?

Gość czarna koala
za 500zł możesz spokojnei wypożyczyć suknię na "wypożyczenie kolejne" - u nas wypożyczenie sukni pierwszy raz kosztuje 700-1000zł, ale każdy następny raz to 500zł... jelsi CIę to satysfakcjonuje oczywiscie. ja się intensywnie zastanawiam nad takim rozwiązaniem bo suknia która mi się najbardziej podoba już jest na pierwsze wypożyczenie zaklepana :)

ja mam do sprzedania suknie mialam ja na drugi dzien wesela suknia typowo slubna jednoczesciowa typu hiszpanka jasna ecru szyta na miare w salonie kosztowala 1000zl moge ja sprzedac za 300zl fotki moge wyslac na maila matix80@o2.pl pozdrawiam

Gość A ja szylam na miare
Sama zaprojektowalam. Mialam niepowtarzalna i za grosze.. .

Jesli chcesz moge Ci sprzedac suknie od Herm's za te 500zl(plus koszta wysylki ewentualnie) Zdjecia przesle na maila.Suknia(prosta) raz uzywana z salonu zaplacilam za nia3200 zl i tylko wisi mi w szafie.Wiec jesli jestes chetna to prosz bardzo:)

Gość kasia2020
http://www.allegro.pl/search.php?from_form=1&sg=0&string=suknia+%C5%9Blubna&search_type=1&shop=0&exclude=&location_radio=1&selected_country=1&distance=1&postcode=&state=0&city=&price_from=&price_to=500&category_radio=1&category=0&order=t&st=gtext&buy=0&listing_sel=2&listing_interval=7 proszę, tu masz suknie do 500 zł.

Gość piikapika
troche checi i neich laska sama sobie poszuka. moze mamy jeszcze podzwonic i popytac zza nia