Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosze_o_podpowiedz___

Dlaczego wszedzie jestem szczupla a nie moge pozbyc sie walka na brzuchu???

Polecane posty

Nic mi nie pomaga ;/ dieta- nie pomogla, cwiczenia- tez nie pomogly, mam miesnie brzucha, ale pod ta wielka falda tluszczu, nawet kupilam tabletki i one tez nie pomogly;// co mam robic???

Gość pivonka
wlasnie mam dokladnie to samo!! i tez nie wiem co robic :( kurcze no i co my wymyslimy?? moze ktos nam pomoze??

Gość elusia29
moja droga ,polecam rollmasaż,nic Ci tak nie pomoże jak systematyczne rolowanie brzuszka,a uwierz mi wiem co mowię ;-)

a cos wiecej?? gdzie to mozna kupic i jak to wyglada??? na allegro jest???

Gość pivonka
no tez skorzystalabym tylko skad to wziac

badania mam ok

Gość elusia29
Już wyjaśniam.Rollmaster(nazwa sprzętu) jest dostępny w fitnesach,siłowniach,solariach i w tego typu przybytkach.Kupuje się karnet na ileś tam wejść (u mnie jest 13 wejść po 149 zł,wiec tanie to nie jest ,ale naprawdę warto.Przyjemne z pożytecznym.Jednak należy pamiętac ,aby chodzić na to co najmniej dwa razy w tygodniu i systematycznie.Ja się dzięki temu pozbyłam tego brzuszyska,celulitu oraz pięknie wyrzeżbiło mi ciało.Efekt było widać już po 1.5 miesiąca ,a teraz własnie mija trzeci miesiąc i muszę powiedzieć ,że jak dla mnie rewelacja.Poczytaj o tym na internecie ,a na allegro sprzedają te urządzenia ,ale to raczej za duże do domu,chyba ,że ktoś ma ogromne pomieszczenia ;-)

Gość elusia29
Zapomniałam dodać ,że seans taki trwa godzinkę i rozkłada się to po 4 minuty na różne częsci ciała(uda,łydki,pośladki,ramiona,boczki).Siedzisz sobie w przyjemnym pomieszczeniu i się rolujesz;-)