Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani mecenasowa

brak higieny- i jak tu zrobic loda ?!?!?!?!?

Polecane posty

taaaaa najpierw zrobić loda brudasowi a potem żalić się na kafe :o idź lepiej do lustra i poćwicz odmawianie bo chyba masz z tym problem :o obsrana dupę też mu wyliżesz choć cię będzie odrzucać? ogarnij się kobieto

Gość o ranyyyyyy
jak mogłaś mu to zrobić flejtuchowi a fuuuuj !!! u mnie to by był jego ostani dzień ze mną mam obrzydzenie do brudasów a juz faceta , który śmierdzi i bierze sie za seks i do tego jeszcze domaga sie..... jak to napisałaś ...... wywaliłabym na zbity pysk razem z jego śmierdzącym fiutem po takim numerze nie byłabym w stanie sie do niego zbliżyć nawet, mam uraz do śmierdziuchów !!!!!

Gość ja piernicze nooooo
jak mogłaś bo sie porzygarz zaraz łeeee

Gość ja piernicze nooooo
* porzygam

Gość niektóre kobiety to dziwne są
doprawdy :) zrobiłaś gościowi loda chociaż miał śmierdzącego fiuta i cie odrzucało i czego tutaj oczekujesz ??? współczucia czy czegoś innego ??? ty sie nad sobą zastanów kobieto skoro nie potrafisz w takiej sytuacji powiedzieć nie i wywalić brudasa

Gość pani mecenasowa
hejjjjjjj zeby bylo jasne - NIE ZROBILAM MU TEGO LODA fujjjjj chyba bym sie predzej porzygala. jak to poczulam - w ogleglosci okolo 10 cm, to odsunelam glowe i w ogole stracilam ochote na cokolwiek. fujjjjjjj nie osadzajcie mnie o cos czego nie zrobilam :D

Gość pani mecenasowa
moje pytanie nie brzmialo - 'ojejku zrobilam loda facetowi z smierdzacym penisem' tylko 'czy to mozliwe zeby sie facet nie domyslil ze sie trzeba umyc' on mnie zaskoczyl w ogole tym faktem, ze mi tego penisa podstawil pod usta i bez pytania chcial mi go wsadzic do buzi ale m sie nie udalo bleee

Gość Zrzedliwa babulina
Robienie loda nieumytemu penisowi to rzeczywiscie bleee, smierdzi. Ale jesli jest swiezutki, umyty, tosama słodycz. Panowie, jesli chcecie lodzika, wpierw umyjcie się, i nie parę godzin przed, tylko przed samym lodzikiem!

Gość pani mecenasowa
no wlasnie :/

Gość pani mecenasowa
prawiczku - tez tak mysle. ale ja nigdy nie poszlabym z kims do lozka nieumyta, i mysle ze wiekszosc kobiet tez nie

Gość hfghf
i co on na to jak Cie tak odrzuciło?? nie było mu głupio??

[zgłoś do usunięcia] hfghf i co on na to jak Cie tak odrzuciło?? nie było mu głupio?? pewnie zajebał focha , odwrócił się do ściany i zasnął:D:D

Gość sheakin stevens
Najlepiej jest znaleźć taką partnerkę/partnera , ktorej/którego naturalny zapach nie będzie odpychał, będzie działał jak afrodyzjak...czyli tzw chemia;)

Gość pani mecenasowa
jak ja sie odwrocilam to on chyba pomyslal ze ja tego poprostu nie lubie robic :D bo dalej kontunuowal 'igraszki' juz bez tego swojego lodzika. ja juz do konca lezalam jak kloda, ucieklo ze mnie cale porzadanie.dobrze ze robimy to w gumce, bo jeszcze te bakterie by sie dostaly do mnie do srodka. wyobrazcie sobie ze po wszytskim on nie poszedl nawet umyc rak. ja sie juz wiecej z tym brudasem nie spotkam.

he he he ....nie dziwi mnie to, ja też bym wiecej nie mogła dotknać takiego faceta. Pomyśleć jak musi być zapuszczony gdy nie umawia sie na seks...

Gość mój jak się do mnie
dobiera to mu mówię że jak chce się bzykać lub chce loda to niech idzie się umyć, nawet ja mył się 2 godziny wcześniej :-o nie wezmę do ust nieumytego penisa :-)

Gość Wred

Gość róza111
prawiczek i kropka 1987...czy ty znasz prawdziwą miłość ????