Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SSIDIDIddd

Dramatyczna rozmowa mojej przyjaciółki

Polecane posty

Gość SSIDIDIddd
martwie się o nią z tego już nic nie będzie on ją zdradzal i zostawił dla innej laski..Robi sobie krzywdę tą miloscią

Gość o ja pierdyle
dajcie spokój. moim zdaniem to jest poważny problem! i wiem, jakie to jest dla tej dziewczyny męczące. ona jest dla niego całym sercem, a on ją olewa, gdy ona go prosi o spotkanie. ... to bardzo boli, tym bardziej, że on jej robi nadzieje! gdyby powiedział: sory, mam dziewczynę, nie chcę z Tobą rozmawiać, nie jestem zainteresowany, zapomnij o mnie, nara" - to inaczej życie by sobie ułożyła. ; ) ale tutaj wina jest w facecie.. to jest taki chory typ zazdrośnika i tutaj chodzi głównie o sex. mój też mi powiedział, żebym zniknęła i moge się bzykać z kim chce, bez jego wiedzy. takiego faceta boli, że JEGO dziewczynę stuka ktoś inny... i on nie potrafi znieść tej myśli i on sam nie wie dlaczego.

Gość kaska_mm
a co ty robisz?wklejasz ich rozmowe na forum, no swietnie to jej zycie i jej decyzje a ze jest glupia...coz jak chesz jej pomoc? na glupote nie ma rady

Gość zmanierrowana
idz spac nie naprawisz swiata ludzie lubia sie ludzic i twoja zawalona noc nic tu nie zmieni

Gość gość jest
jest chory:Oona też ale ona zakochana to załóżmy że usprawiedliwona...On to psychopata

Gość o ja pierdyle
uświadom koleżance, KONIECZNIE, że jej bylemu chodzi TYLKO I WYŁĄCZNIE o SEX. zupełnie nic innego. nie chce, żeby jakiś inny koleś ją obmacywał, bo w jego mniemaniu ta panna jest cała jego. gdyby mu zależało na tej dziewczynie chociaż trochę, to by jej tak nie krzywdził.. nie zwracałby się do niej w chamski sposób, szanowałby ją.. nie miałby innej. niech Twoja przyjaciółka następnym razem przekaże swojemu eksowi, żeby rozmowy z nią przeprowadzał wylącznie w towarzystwie jego obecnej kobiety. :) on jest ogrodnika psem. sam jej nie chce, ale nie da innemu. jej miłość jest jak niechciany prezent. jest prawdziwa, ale nie jest tym, czego on chciał.

Gość faccettttt
a ona jest biedna.Normalnie jak bym zostawił kobiete życzyłbym jej szczęscia żeby była szczęśliwa z kims innym ze zwykłej sympati a on się nad nią znęca:(

Gość o ja pierdyle
jestem przekonana, że facet ją urzekł podczas związku wieloma rzeczami, do tego stopnia, że nie potrafi o nim zapomnieć. ;d ale jest na to rada! - niech zablokuje go na gg, a potem usunie jego numer. niech ona zerwie z nim kompletnie kontakt, nie mówiąc nic na pożegnanie :D a tym bardziej nic o swoim nowym facecie :) życzę jej szczęścia z nowym panem i pozdrawiam! (autorko topic'a, podejrzewam, że to jest Twoja rozmowa z Twoim ex facetem i strasznie się z tym męczysz, jeśli chcesz moge Ci dać swoj gg i pogadac o tym, bo mam podobną sytuacje)

Gość ale im się zajebiscie gada
:)powinni się zejść na prawde pasują:-)Drugiej takiej nie znaidzie głupi jest.Na pewno byłaby mu wierna:)

Gość o ja pierdyle
pisz na e-mail :) dobranoc :*

Gość Kafeteryjna
ja tez sadze, ze to rozmowa autorki topicu :)

Gość 21827678
K..a, czy wy nie macie innych problemów?

Gość gryzik
chyba wiem o co ci chodzi pamietam ta idiotke co nieumiała paragonu wywalic

Gość o ja pierdyle
dużo jest takich lasek i takich facetów - popularny przypadek, no.

Dysgrafie ma hahahahaa dobre sobie! Ale szkoda mi jej troche. I jeszcze hasło sponsoring, ten koleś to jakiś cham i skurwysyn totalny! Za takie hasło dostałby w tube!

Gość o ja pierdyle
mnie męczy to, że nie wiem, dlaczego facet taki jest.. co nim kieruje, dlaczego to robi? przecież ma dziewczynę. a tej drugiej nie chce! robi jej nadzieje, tak jakby za jakiś czas chciał się z nią znowu zejść i chce, żeby ona nadal była tylko jego, przez ten cały czas ma na niego czekać, nietknięta przez nikogo. bez sensu.. bo są w niej jakieś rzeczy, które kolesiowi w niej nie pasują. ona marnuje na niego czas, bo de facto i tak razem nie będą. on będzie nią pomiatał tak długo jak ona będzie mu na to pozwalać.. wiem, że to jest dla niej trudne i naprawdę męczące, cholernie bolesne, bo musi znosić to, że on ma sex z inną laską.. może to nie jest prawdziwa miłość, tylko uzaleznienie emocjonalne? on był kiedyś dla niej dobry, czuły, ciepły, troskliwy, interesował się nią i starał.. no nie wiem. jednak radzę, żeby dziewczyna poszła do psychologa. i niech zrobi mu to, co on jej! niech też jest dla niego chamska, niech porządzi trochę. powiedz, że to Twoje życie i Twoje ciało, będziesz z tym wszystkim robić, co chcesz i on nie ma nic do gadania, dopóki nie jest Twoim facetem. nie będzie mógł znieść myśli, że ktoś inny ją obmacuje, więc albo zerwie całkowicie kontakt, albo będzie próbował Cię jakoś odzyskać.. może być tak, że zerwie kontakt i nie wytrzyma, odezwie się po krótkim czasie, żeby zapytać jak tam sex z nowym, czy coś ... ehhh. no nie wiem, jak to będzie w tym przypadku.