Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość głupie pytanko

Jak sie myjecie w Anglii?

Polecane posty

Gość no wybacz nie kazdy
sprzata cudze.. Ja sprzatam swoje (nie socjalne) bo chce miec czysto we wlasnym domu. Dlatego jak jest potrzeba to i sie mecze ale mam czysto.

Gość po co tracic zycie na tak
przyziemne problemy jak np. brudne okna sasiadow/.........? co mnie to.....

a mnie zastanawia czemu drzwi do WC otwieraja sie do srodka pomieszczenia?? tak jest wszędzie- nawet w publicznych toaletach... jesli ktos w srodku zasłabnie straci przytomnosc i upadnie to juz NIKT sie nie dostanie do niego....

Gość kasanowykmowa
a czemu sie nie dostanie??? co ma piernik do wiatraka czy otwierane na zewnatrz czy do srodka..??? w razie takiego przypadku poprstu wywalasz drzwi i tyle

Gość CIEKAWE JAK WYWALISZ DRZWI
jak jakis grubas sie przewroci w pomieszczeniu 1.5m na 1.5 m i drzwi przyblokuje. takie sa kibelki w UK ! nie mowimy tu o lazience troche wyobrazni ...ludzie

Gość ciekawe jak wywalisz --
drzwi mądralo , ktore otwieraja sie do srodka? wywalisz do srodka. proste. i na kogos kto np lezy i potrzebuje pomocy...... zreszta nawet w publicznych toaletach jak chcesz wyjsc musisz otwierac drzwi na siebie a z toba jest kibelek. :) grubsza osoba nie ma szans sie wcisnąc...

makabra!!! bylam u siostry i szwagra na wakacjach kran moze i jeden byl ale np nad wanna to leciala albo badzo zimna albo bardzo goraca wiec nie ma mowy o normalnym umciu glowy i jej porzadnym splukaniu!!!! tylko normanie w wannie sie to robi:o innego wyjscia nie ma beznadzieja!!!:o

Gość ano-jo
jak ja dostalam mieszkanie to w lazience w wannie tez byly dwa kraniki! zadnego prysznica..i jak tu umyc wlosy?? a jak sie splukac po kąpieli? na szczescie wszystko przerobilismy po swojemu . drzwi tez poprzekladalismy NORMALNIE, bo wszystkie sie otwieraly do srodka a w pokojach zamiast na sciane to na zewnątrz i nie bylo pokoju widac tylko sciane :)

Gość ale za to maja
fajne skrzynki pocztowe :) A raczej otwory w drzwiach.:) to mi sie podoba

Gość blondynka nr 1
wiecie jak? ja tez byłam i tata się strasznie wkurzał i kupił takie łącznik, dwa wejście na kran zimny i ciepły i to połączone w jedna rurkę zakończoną prysznicem :d

Gość w koncu to Anglia
blondynko? a przeczytalas caly topik? niesamowite odkrycie!

Gość macie racje co do wc
z tymi wc to macie racje. dziwie sie bo jest tyle grubych ludzi w UK, zawsze sie zastanawiałam jak oni sie tam mieszczą, bo czasem naprawdę tak wąsko że aż strach :P

Gość khftgvljhftdtvhgbiuyct
a spluczka na klamke? :D tez fajne

Gość krany
Ja mam naszczescie mieszkanie przystosowane do polaków,takze jeden kran,normalny kibel z normalna splyczka,normalny prysznic,ale wiem co to znaczy miec 2 krany bo tak tez mieszkalam,paranoja!pozdrwawiam wszystkich!:)