Gość Kasia1185 Napisano Luty 2, 2009 Hej pomyslalam sobie ze mozemy tu wpisywac swoje codzienne/ cotygodniowe zabiegi pielegnacyjno-upiekszajace. Postanowilam zaczac bardziej dbac o siebie zeby czuc sie lepiej w swojej skorze. Oczywiscie bez przesady, chce poswiecic na to gora kilka godzin w tygodniu. Pomogloby mi gdybyscie podzielily sie ze mna swoimi sposobami na ladny wyglad. Na poczatek wypisze moje skromne zabiegi... Codziennie - mydelko arabskie (twarz) - krem nawilzajacy brazujacy - tonik do twarzy lub mleko (na noc) - balsam brazujacy lub oliwka dla dzieci po kapieli - odzywka na wlosy (w czasie prysznica) Co kilka dni - depilacja/ golenie - peeling na twarz - krem nawilzajacy na stopy - wyrywanie brwi Co kilkanascie dni - maseczka na twarz - masaz ust szczoteczka do zebow miekka - manicure i pedicure nie wiem czy to malo czy duzo zabiegow, wydaje mi sie ze malo, szczgolnie ze czasem opuszczam niektore, szczegolnie maseczki na twarz i peeling... a jak to u Was wyglada? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach