Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Izaura_

materiał na żonę

Polecane posty

Izaura powiem ci jedną rzecz :) facet około 40tki to albo chce spróbowac nowosci albo ma doope na boku to juz taka prawidłowsoc mój własnie dobija tego wieku i czasem jak coś palnie to się zastanawiam czy nie wolałabym przymróżyc oka na te doope :classic_cool:

Vka to ja juz wiem jakiego powinnam poszukac takiego po 40tce to bedzie juz mial za sobą te kryzysy :D:D:D a mlodsza zona bedzie dla niego skarbem a nie poczciwinką :P

ladaco naweyt mi się myslec nie chce co wyprawiają ci po 40tce :O jakies pissy ect :O moze zakręcę sie za młodszym niedopieszczonym?:P

ladaco ja o Twoją zone sie nie martwie bo jak nie potrzebuje wiele to przy draniu takim jak Ty i tak ma go za duzo :P na początku wyjasnialam skąd mi się takie pytanie nasunęło

ladaco :P uwazaj bo sie skusze a wtedy dla żony bedziesz za bardzo zmeczony :classic_cool: zreszta mówię o młodszym ode mnie :P

A ja tam kurde takiego podejścia mimo wszystko nie rozumiem, jestem ze swoją babą od 11 lat (z czego prawie 4 jako małżeństwo), a do dziś dzień potrafimy się sobą cieszyć jak gówniarze. Wiadomo, że nie wygląda to wszystko jak te 10 lat temu, bo w końcu wtedy oboje byliśmy jeszcze w okresie licealno - studenckim, ale mimo wszystko nie ma tak, żebyśmy się nudzili, czy musieli szukać wrażeń gdzieś na boku.

ladaco zdzwisz sie ale w sytuacji kiedy zona nie jest dla męża chojna w okazywaniu uczuc i mowiąc wprost zimna z niej ryba jestem calkowicie za facetem i wcale sie nie dziwie ze szuka tego u innej

ladaco, sory mistrzu, ale moim zdaniem, jak się powiedziało A to należy też powiedzieć B - skoro obiecałeś swojej żonie, że będziesz jej wierny, to łamiąc dane jej słowo i rżnąc się z laskami gdzieś po kątach w sposób jasny i klarowny świadczysz, że jesteś niesłowną świnią i nie można Ci ufać w żadnej dziedzinie :)

ladaco obys z załącznikiem nie przyszedł :classic_cool:

w sumie to Twoja sprawa, ja w każdym razie bym tak nie umiał, zawsze stawiam sprawę jasno, a permanentne oszukiwanie jakoś mnie nie nęci :)

czesto zastanawiałam się jak ja bym zareagowała na zdradę i wierzcie mi chyba w duzej mierze za ten stan winiłabym samą siebie i dopytywałabym się co jest nie tak :)

no widzisz ladaco, nie rozumiemy się bo dla Ciebie dwie różne, dla mnie jedna wynika z drugiej :)

Ajron nie generalizuj :) znam wielu uczciwych w zwiazkach a są skurwysynami np w pracy :O

ladaco wiec dopada cie ten syndrom o którym wspomniałam albo udziwnienia w łózku albo doopa na boku?:P

ale ja wcale nie mówię, że on jest wredny czy cuś :D po prostu mamy inny pogląd na temat zdrady i tyle :)

Ajron ale p[omysl nagle po 15 latach okaze sie ze jako facet chcesz czegos spróbowac nooo np pissu :) zona nie ma na to ochoty i nigdy sie nie zgodzi a ta mysl nie daje ci spokoju :) i co pozostaje ?? zawsze znajdzie się taka która to zaakceptuje:)

dobra to jeszcze jedno pytanie nie lepiej sie wogole nie zenic - po co kupowac browar jak chce sie napic piwa - a z czasem i tak wychodzi ze to piwo nie swieze :p

sory Vee, ale akurat szczanie na klatę to nie jest to, co by mnie kręciło :D i nie tradycjonalistą, powiedzmy, że odczuwam przywiązanie do pewnych wartości :)

ladaco :P koorwa mam nadzieje ze mój az taki dran nie jest :P Ajron ale kiedys coś dziwnego cie dopadnie ;)

ladaco a jakby ona sobie na boczek tak raz na jakis czas?:P

Gość Przerażona987654
Ladaco.. pewnie cwaniakujesz tutaj, a w rzeczywistości niewiele masz wspolnego z tym swoim \"kozactwem\". Pewnie jesteś jakimś \"bladym niedoróbkiem\", który tutaj jest jako \"przystojny, wysoki facet\" . Dla takich jak ty nie mam szacunku.

halo halo, nie potępiłem Cię nigdzie, po prostu wyraziłem swoją opinię w temacie, na co zezwala mi fakt, że jestem wolnym człowiekiem i ze swobody wypowiedzi korzystać mogę ;)

ladaco ale jakby nawet znalazła chwile i jednak to zrobiła co bys ty zrobił?:)

wioesz ladaco moj facet ma sporo swobody ale nie wyobrazam sobie jakby to miało działac tylko w jedną stronę :P nie powiem on tak to widział;) podobnie jak Ty ja mam byc tym idealnym przykładem :P ale nie ze mną takie numery!!!!:D:D:D:D

widzisz? i sie mylisz jestem ciekawa jak odbiera zdrade facet który sam zdradza :)

egoista :P Jest taka piosenka Kukiza :) która swietnie odzwierciedla moj związek :) zaczyna się tak: Jesli nawet cię nie ma przez cały dzien.....:classic_cool: