Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie na sniadanie

Jak często osiągacie ORGAZM jednocześnie ?

Polecane posty

Gość jako samotny w ogóle nie
osiągam orgazmu jednocześnie

Gość czlowiek z lisciem na brodzie
a zalezy Wam aby miec te orgazmy jednoczesnie ? u mnie kobitka pare razy szczytuje a potem zajmuje sie mna... fakt padniety jestem ale coz zrobic .... inna kwestia ze Wy laski jestescie egoistkami !!!!! i jestescie leniwe ... !

Gość wiedzmowa_blair
jeju wcześniej było bardzo dobrze opisane przecież to nic trudnego...

Bardzo czesto dochodzimy razem, a jestesmy ze soba dopiero rok, wiec to nie chodzi chyba o staz zwiazku ale dobre poznanie sie i dbanie o siebie nawzajem..Bardzo sie kochamy i uprawiamy seks nie dla samej przyjemnosci,ale by byc blisko i okazac sobie milosc. Nigdy sie na orgazmie nie skupialam i moze dlatego nie mam z nim problemow. Moj mezczyzna bardzo sie stara zeby mi bylo dobrze i vice versa. Nasze stosunki zazwyczaj nie trwaja krocej niz 45 min ;)

Gość zuza laleczka
a o jakim orgazmie mowa ? lechtaczkowy czy pochwowy ?

Gość mialam dzisiaj
a ja wlasnie teraz mam orgazm i co z tego ?

Gość to jakies bajki z tymi
orgazmami jednoczescnie:D Sporo kobiet ma w ogole problem z orgazmem a co dopiero razem go miec. To sa wyjątki.

Gość aha i jeszcze jedno
smiac mi sie chce jak ktos napisał ze z kochanka ma zawsze razem . A ja mysle ze kochanka nabiera takiego goscia i tyle. Mój mąz jest tez przekonany ze mamy czasem orgazm jednoczesnie. Po co mam go wyprowadzac z błedu. I tak mi jest z nim jak w niebie.

Gość prafta
Kolezanko z gory... Czemu oklamujesz meza ? Kiedys dostaniesz przez przypadek prawdziwego orgazmu i maz sie zdziwi... zapyta sie...co to k..... bylo ? i co wtedy powiesz ? a Ty wogole miewasz orgazmy prawdziwe ?

Gość ciekawe bardzp
a od czego to zalezy czy kobieta ma orgazm czy nie? na prawde sa kobiety ktore nie maja orgazmu?

Gość oczywieście ze mam
orgazmy ale nie razem...czasem tylko kłamie ze miałam razem z nim żeby nie chodził do kochanek jak jeden tutaj z mężów.

Gość alicia kij
mam orgazm tylko jak sama sie postaram... zaden facet nie zastapi dobrej minety !

Gość warkocz kaszalota
co wy macie z tymi orgazmami ? kobiety mysla tylko o sobie faceci tez orgazm wspolny to przypadek nad przypadkami ! najlepsze sa dziwki ! zawsze maja orgazm

Gość gość
"duzo kobiet ma problem z orgazmem w ogole" jak to dobrze byc facetem - facet nie zdejmuje spodni przed osoba, z ktora nie widzi swojego rychlego orgazmu