Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matkapolkamodel2009

Wakacje z maluchem a kryzys

Polecane posty

Planujemy wyjazd dużą grupą znajomych z dziećmi od 3 do 6 lat. Chcemy żeby było w miarę tanio - kryzys i kredyty :/ Interesuje nas morze (Władysławowo, Jastarnia, Hel) i warunki typu camping, ale jeszcze nie jesteśmy tacy starzy wiec też chcielibysmy miec mozliwosc pobawienia sie troche. W necie znalazlam kilka campingow. Najbardziej zainteresowała mnie oferta \"Pomarańczowego\" www.pomaranczowe.pl. Stąd pytanie był tam ktoś z was? czy naprawdę jest tam tak jak polecaja? Jaki jest standard ich przyczep?

jak dla mnie Wladyslawowo to chyba najbrzydsza miejscowosc nad Baltykiem, Hel tez nic ciekawego, Jastarnia jeszcze w miare... osobiscie polecam Lebe... jak sobie przypomne jak sie tluklam przez cala Polske samochodem bo mi sie zachcialo zobaczyc polwysep to mnie od razu trzesie ze zlosci... strasznie sie rozczarowalam, szczegolnie Wladyslawowem, no ale zalezy czego sie oczekuje...ludziom sie tam widocznie podoba bo nieziemskie tlumy byly, brrr...

polecam Dźwirzyno - mała miejscowość, spokojna, czysta plaża a i pobawić się jest gdzie :)

hmm to trochę mnie zaskoczyłyście, wydawało mi się, że to dobre miejsce...Nie chcemy mieszkać w namiocie tylko w przyczepach. Zawsze jeździliśmy na Mazury teraz szukaliśmy czegoś nad morzem...

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuubja
POLECAM REWE:-) pieknie z klimatem zatoka pucka i zatoka gdanska w koło i nasz słynny cypel rewski:-) do tego blizko do gdyni i w ogole świetna sprawa polwysep? hmm przereklamowany bo wcale ładnie tam nie jest

Gość Czorna
A ja sie nie zgadzam z opinią o Władysławowie - przecież to miejsce jest piękne i co ważniejsze - nie jest drogie! Spędzilam tam 8 wspanialych dni i jak najbardziej polecam. Swoja droga - jak miałam 3 i 4 latka ( 2 lata z rzedu) byłam z rodzicami w Tresnej (jezioro w Górach) spaliśmy w namiotach i hellllouu ŻYJĘ. Co to za text "Dzieciaka zalatwisz"?? Jakie teraz sie dzieci rodzą? Ze co, ja nie musiałam jeśc danonkow, ale dzisiejsze dzieci to juz wymóg, ja chodzilam z brudnymi rączkami jak się bawilam i matka mnie odrazu za uszy nie targała do domu umyć. Jak tak będziecie swoje dzieci chować, to nie wyrośnie z nich zdrowa osoba - każdy pyłek zrodzi wielką chorobę.

Gość Czorna
Jak ktos chce mieszkac tanio, to i w Kuźnicy nie znajdzie campingu czy pokoju nad sama dyskoteka, no dajcie spokoj. Tanio = dalej.

Gość pożyczona narzeczona
Za te same pieniądze można wybrać się za granice kraju.

Amaleta pocieszylas mnie bo juz myslalam ze tylko mi sie nie podobalo zachwalane Wladyslawowo... pamietam w jakim szoku bylam jak tam przyjechalam z narzeczonym, myslam ze pomylilam miejscowosc! czarne tlumy malolatow, rodzin z dziecmi i kolonistow, PRLowskie domki syfiaste, drogie hotele albo pola namiotowe, zero klimatu, ani jednej w miare normalnej knajpki tylko budy z piwem i hot-dogami, frytkami... do tego padalo... omg, przy kiepskiej pogodzie to sie mozna pochlastac... a w Helu piekne blokowisko i kilka wylenialych fok w fokarium... no i deszcz, deszcz... zmarnowany tydzien urlopu:(

ale w rewie jest ładna plaża byłas tam w ogole? od strony zatoki puckiej jest grubszy piach a od strony zatoki gdanskiej piękna plaża z gładkim piaskiem jak mąka:-) komus sie cos pomyliło...

Amaleta a jestes z centrum? gdyni?:-)

czytałam na stronie campingu, że mają tam przedszkole dla dzieci także na 3 godzinki można zostawić dzieci a my możemy ze znajomymi lub sami z mężem wybrać się choćby na spacer dlatego tak zainteresowało mnie to miejsce. Czy słyszeliście o czymś podobnym w innym miejscu? I zgadzam się, że jak kiepska pogoda to wszedzie i dziecko się rozchoruje i wszędzie będzie kiepsko. A wydaje mi się, że dziś wszędzie nad morzem jest wielki jarmark i przed tym nie uciekniemy...

:-) mieszkałam na obłuzu hehe:-)

dokładnie na Krawieckiej

Bardzo serdecznie polecam Władysławowo i Chałupy! Spędziłam tam najpiękniejsze wakacje w życiu z moim Narz. Pozdrawiam serdecznie!

:-) dobre sasiadka:-)