Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ada19

moja tesciowa sie we wszystko wtraca!

Polecane posty

Gość ada19
do podszywa-------->to napewno bedzie dziewczynka, jakby był chłopiec to dałabym mu na imie Sean.

Gość ada19
no znowu sie ktos podszywa :O bedzie Dżesika albo Dżon, moj narzyczony sobie tak życzy

Gość ada19
mam męża

Gość ada19
tak naprawde to narzyczony, ale to już prawie jak maż, nie?? :D

Gość ada19
porabany podszyw 😠

Gość masakra na maxa ....
Masz 19 lat, skończyłaś szkołę zawodową i chcesz dać dziecku na imię Dżesika :o tylko pogratulować rozumu :o Głupia, niewykształcona dziewuch ze wsi :( i założę się, że twój mąż jeździ bordowym polonezem albo golfem a ty nosisz białe kozaczki :o

Autorko - a zastanowiłaś się chociażby nad tym, czy Twoje dziecko będzie mogło obchodzić imieniny? Jakoś nie kojarzę Dżessiki w kalendarzu... A pamiętaj, że dla dzieci imieniny i urodziny, Wigilia i zajączek to najważniejsze w roku wydarzenia (prezenty!).

ja nawet zawodówki nie skończyłam, mam tylko szkołe podstawową ale przynajmniej dziecku nie dałam na imie Dżesika tylko Józefa. To jest ładne polskie imię

Gość ada19
Józia - rzeczywiście sliczne imię :O jak babcia Józia z "plebani"

Józia piękne imię. Mogę zdrabniać na józinka, józefka, józiusia itd

Gość masakra na maxa...
nie ma to jak podszyw :D nie mam jeszcze dzieci :D

Gość no i co nas to obchodzi
taaaaaaaaaa józiusia :D ale kanał, dżesika też do doopy

spadaj podszywie, mam córkę Józie

a mąż na imię Bonawentura a ja Teodora.

Gość pracownik spol..eczny
Jestem pracownikiem opieki społecznej. Podam kilka imion dzieci z patologicznych rodzin z oryginalną pisownią: Lolita, Rodżer, Dżesika, Alan, Majkel, Nadzieja, Ludmiła, Kewin, Ben, Amadeusz.

urodziłam ją jak miałam 16 lat a ojcem jest 40-sto letni pan który wcześniej mnie sponsorował

Gość masakra na maxa...
no sama chyba wiem najlepiej czy mam dziecko czy nie :D

Gość masakra na maxa...
a jak się podszywasz to rób to chociaż porządnie, bo ja nie robię spacji przed kropkami nieudaczniku :D i co łyso ci teraz niewykształciuchu w białych kozakach w bordowym polonezie caro :D

Gość studentka resocjalziacjji
jestem wolontariuszka w osrodku socjoterapeutycznym dla dzieci. I rzeczywiscie, wiekszosc imion to imiona z seriali, telewizji itd. -Kevinow jest 2 - Beatrice -Dzesika ( to juz nagminne) -Alan - Samanta -Roger - ivan -borys

mój teść nazywa się Al Capone i was wszystkich wystrzeliwuje bo mi dokuczacie. Ja jestem Teodora Capone i nie dam sie obrażać.

Ja wolę różowe butki i białą kurteczkę do pępusia. Mojego pana to kręci na maxa ;-)

Gość masakra na maxa...
żałosna jesteś założycielko topiku, ale może kiedyś wyrośniesz z tej głupoty i kolejnemu dziecku dasz normalne imię

Gość masakra na maxa....
Np. Józia

Gość masakra na maxa...
o widzisz, teraz już lepiej bez tej spacji :)

Gość masakra na maxa....
zdradze wam tajemnice, tak naprawde jestem meżczyzną i mam na imie Roman. Z przyczyn politycznych nie podam nazwiska. Chciałbym być kobieta o imieniu Dżesika.

Gość przesadzacie z tą patologią
ale faktem jest ż im niższe wykształcenie matek tym bardziej wymyślne imiona wymyślają i nie jest to wcale uogólnienie wśród moich znajomych, ludzi po studiach panuje moda na polskie imiona, nawet te już trochę zapomniane, natomiast koleżanki po zawodówkach i technikach mają Nikole, Andżeliki i inne takie... moja sąsiadka, alkoholiczka ma z kolei dzieci: Alan, Elena i Armand to chyba daje do myślenia

Gość przesadzacie z tą patologią
mnie też podobają się zagraniczne imiona: Melissa, Jelena, Natasza, ale z oczywistych względów mieszkając w Polsce nie dam swojej córce takiego imienia

Gość niech zgadne...
a Ty Ado jeszcze dwojga nazwisk, prawda? moj znajomy jest windykatorem i jak widzi takie Dzesiki Kowalskie-Nowak to od razu wie, ze trafi na skrajna patologie, w najlepszym wypadku biede :(

Gość nie ubliżajcie..........
proszę, nie ubliżajcie ludziom ze wsi, w miastach też są podobne perełki. A co do nadawania cudacznych imnion, to mówił mi znajomy, który studiuje psychologię (a na dodatek ma siostrzenicę o imieniu Kasjana!!!) ze takie imiona nadają ludzie, którzy mają kompleksy odnośnie wykształcenia albo kompleksy na tle nazwiska (które nie kojarzy się szlachecko)

Gość mądra po szkodzie
Moja teściowa też się wtrącała i miałam do niej pretensje, ale jak nagle zmarła to zrozumiałam ile nam pomagała i że zawsze chciała dla nas dobrze. Przemyśl to i doceń, że ona jest starsza i ma prawo wiedzieć więcej o Ciebie. A to imię.. faktycznie takie dziecinne. Wyobraź sobie, że Twoja córka, jako dorosła kobieta będzie lekarzem, czy wykładowcą na uczelni i pani Dr Dżesika to nie bardzo brzmi.. :O